2018. október

05okt.(okt. 5)12:0007(okt. 7)19:00Gasztrohegy hétvégék/1 - Minden, ami szőlő12:00 - 19:00 (7) Badacsonytomaj

Több

Részletek

Októbertől áprilisig megmutatjuk a gasztronómiai csúcsokat: 9 vendéglátóhely, 7 tematikus gasztrohétvége és a Badacsony egy olyan arca, amit csak ilyenkor, a nyugodtabb évszakokban lehet igazán felfedezni.

A vulkanikus borokhoz izgalmas ételeket álmodnak a hegy vendéglátói és mindenit arra invitálnak, hogy ismerd meg fogásról fogásra, lépésről lépésre Badacsonyt.

Attól más ez a gasztrotúra, hogy nemcsak egy helyen lehet végigenni 8 fogást, hanem akár 9 helyen kóstolhatunk meg egy-egy különböző fogást – közben pedig szinte észrevétlenül feljuthatunk a csúcsra.
Kalandozz gyalog, vagy a gasztrobusszal és járd be a hegyet az előételtől a desszertig!

Már túl a szüreten, borok forrnak a pincében, de a szőlőből nem csak bor készül. Murci, must, szőlőlevél, szőlőmagolaj, verjus, mustbalzsam és a badacsonyi szüret ihlette fogások a tányérokon, amikért érdemes bejárni a hegyet.

Éttermek, borászatok:
Bonvino Borbár
Borbarátok Vendéglő
Istvándy Borműhely
Tilia Borvendéglő
Pláne Badacsony borterasz
St. Orbán Étterem
Laposa Birtok
Kisfaludy-ház

Szállások:
Badacsonytomaj: Borbarátok, Hotel Bonvino, Villa Sandahl, Óbester
Szigliget: Villa Kabala
Badacsonyörs: Vánkos

Utazás:
Gasztrobusz: Badacsony Turizmusirodától minden fél órában

Időpont

5 (Péntek) 12:00 - 7 (Vasárnap) 19:00

Helyszín

Badacsonytomaj

mood_bad
  • Comments are closed.
  • keyboard_arrow_up
    X