Gasztrohegy hétvégék

“Októbertől áprilisig megmutatjuk a gasztronómiai csúcsokat: 9 vendéglátóhely, 7 tematikus gasztrohétvége és a Badacsony egy olyan arca, amit csak ilyenkor, a nyugodtabb évszakokban lehet igazán felfedezni. A vulkanikus borokhoz izgalmas ételeket álmodunk és mindenkit arra invitálunk, hogy ismerje meg fogásról fogásra, lépésről lépésre Badacsonyt.

 

Október 5-6-7. Gasztrohegy hétvégék/1 – Minden, ami szőlő
November 23-24-25. Gasztrohegy hétvégék / 2. – Halak a hegyen
December 28-29-30. Gasztrohegy hétvégék / 3. – Év végi disznóságok
Január 25-26-27. Gasztrohegy hétvégék / 4. – Nagyvadak a hegyről
Február 22-23-24. Gasztrohegy hétvégék / 5. – Gasztrofarsang
Március 22-23-24. Gasztrohegy hétvégék / 6. – Felszáll a füst
Április 12-13-14. Gasztrohegy hétvégék / 7. – Lávakő hétvége

 

Attól más ez a gasztrotúra, hogy nemcsak egy helyen lehet végigenni több fogást, hanem akár 9 helyen kóstolhatunk meg egy-egy különböző fogást – közben pedig szinte észrevétlenül feljuthatunk a csúcsra.
— KALANDOZZ gyalog, vagy a gasztrobusszal és járd be a hegyet, az előételtől a desszertig! —“

Forrás: Badacsony Nyitva

keyboard_arrow_up
X