A reklámtáblák egyéb felhasználási módjai

A reklámtáblák egyéb felhasználási módjai

Bár lehet, hogy a reklámtáblákat elsődlegesen az üzletek nevének, logójának vagy a termékek, szolgáltatások megjelenítésére használják, de ez még nem jelenti azt, hogy csak erre a célra alkalmasak.

A Plakát Nyomda táblás dekorációi között is elérhető reklámtáblák igazán sokféle, akár kreatív módon is felhasználhatóak. A mai cikkünkben ezek közül mutatunk meg néhányat. 

Üzleti jelzések

A reklámtáblák elhelyezését illetően miért szorítkoznál a kültérre, amikor bent, a bolt belső terében is remekül megállják a helyüket, különösen akkor, ha egy feltűnő, kreatív grafikával vannak ellátva. Biztos lehetsz abban, hogy vonzani fogják a vásárlók tekintetét, akik, ha látják az igényességet, akkor az üzlet sokkal vonzóbb lesz számukra.

De természetesen nincsen kizárva az sem, hogy a logót, az árlistát vagy egy frappáns szöveget jeleníts meg rajtuk.

Dekoráció

Mind az egészen kis méretű, mind pedig az embernagyságú reklámtáblák remek felületet biztosítanak a fényképek vagy művészi ábrázolások prezentálására, így a művész világban is rendkívül hasznos eszköznek bizonyulnak.

De egy eseményen akár útbaigazító térképként is nagyszerűen megállják a helyüket. A segítségükkel könnyebb lesz majd navigálni a vendégeket például a büfé, a ruhatár vagy a mosdó felé.

Irányjelző

Bár napjainkban a GPS mindenhová elkalauzol minket, de ha egy ismeretlen helyen belül kell eligazodni, mondjuk egy parkolóban vagy bevásárlóközpontban, akkor a többségünk sokszor meg van lőve. 

De szerencsére a jól megtervezett, tartós reklámtáblák ebben az esetben is a segítségünkre lehetnek, mivel, mint ahogy azt már fentebb is említettük, elhelyezhetők rajtuk térképek, sőt akár még iránymutató nyilak is. Ennek köszönhetően pedig gyerekjáték megtalálni a fontos épületeket, a kérdéses irodát vagy a mosdót.

Szelfikeret

A standok mellett elhelyezett, formára vágott PVC reklámtáblák remek lehetőséget nyújtanak a vállalkozásoknak a promócióra. Hogy miért? Az emberek előszeretettel fényképezkednek le velük, a végeredményt pedig feltöltik a különböző közösségi média felületekre, ami ingyen reklámot jelent. 

Szobadekoráció

A reklámtáblákra nem csak szöveget, hanem fényképet és művészi ábrázolást is lehet nyomtatni, amely remek szobadekorációként szolgálhat. Sőt, még akár a nívós szakmai elismeréseket is fel lehet rajtuk tüntetni, hogy az irodádba belépők tudtára hozd, hogy a vállalkozásodnak presztízse van.

Miért a fentebb említett webáruházat válaszd?

A Plakát Nyomda idestova 30 éve van már a piacon, amely alatt megszámlálhatatlan ügyfél kéréseit teljesítette, méghozzá a széles gépparkjának köszönhetően. Szóval biztos lehetsz abban, hogy a te rendelésedet is magas minőségben és gyorsan fogják kivitelezni.

Ha netán kérdésed merülne fel, akkor is keresd őket bátran! Szívesen válaszolnak majd mindenre.

Kapcsolódó

Milyen kérdéseket tegyek fel egy keresőmarketing tanácsadónak?

Ha te is azok közé tartozol, akik jól döntöttek, és vállalkozásod online jelenlétét egy keresőmarketing tan
Elolvasom

Stílusos fa bútorok a minimalista otthonokba: Ötletek és inspirációk

A minimalizmus a lakberendezés világában is népszerű. Egyre inkább előtérbe kerülnek az egyszerű vonalak, a
Elolvasom

Modern mosógépek: ahol a hatékonyság és energiatakarékosság találkozik

A mosógép a háztartás egyik legfontosabb berendezése. Ma már azonban nem csak az fontos, hogy hatékonyan tá
Elolvasom