Hogyan tölthetnék izgalmas programokat négylábú kedvencemmel? Adunk egy szuper tippet!

Hogyan tölthetnék izgalmas programokat négylábú kedvencemmel? Adunk egy szuper tippet!

Az egész napos rohanást követően jó érzés hazamenni az ember leghűségesebb barátjához, aki minden alkalommal úgy fogad, mintha ezer éve nem látott volna. Ha szomorúak vagyunk, ha vidámak, mindig ott van, hogy pár pacsival vagy arcon nyalással kifejezze, hogy mennyire szeret minket.

A legtöbb gazdi nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ha nem is mindennap, de legalább pár naponta egy kis időt töltsön kedvencével, főleg séta formájában. A kutyus számára ez nem csupán egy megszokott dolog, hanem lehetőség, hogy minőségi időt töltsön a gazdival és felfedezze a világot. Sok gazdi szeretne izgalmas programokon részt venni kedvencével, azonban ötlet híján marad a séta. Erre a problémára jelent megoldást Meglepkék.hu tárgyi ajándékai között megtalálható Blöki bakancslista.

Négylábú családtag

A Blöki kutyás bakancslista nemcsak pár napra, hanem egy teljes évre, azon belül is minden hétre izgalmas programokat kínál a kutyusoknak és a gazdiknak egyaránt. Sok családban a négylábú teljes értékű családtag, így nem kérdés, hogy résztvesz az olyan családi programokon, mint egy fotózás vagy akár a nyaralás. Orvoshoz visszük, ha beteg vagy akár kutyakozmetikushoz, hogy egy kicsit rendezettebb legyen a megjelenése vagy jobban érezze magát a nagy melegben. Sok családban a kutya születésnapját vagy családba kerülésének évfordulóját is ünneplik, amikor az eb kap néhány igazán finom, ínycsiklandozó falatot.

A Blöki kutyás bakancslista

A bakancslista 52 közös programötletet tartalmaz, melyek erősítik és boldoggá teszik a kutyát és a gazdit egyaránt. A programok az évszakoknak megfelelően vannak elrendezve, vagyis meg kell néznünk, hogy melyik hétnél tartunk, hogy aztán lekaparjuk a megfelelő számmal ellátott kutyaházat. Egy biztos, négylábú kedvencünknek nem lesz kifogása a közös programok ellen, lelkes farokcsóválással veti bele magát a kalandokba. Olyan élményeket tartalmaz a bakancslista, mint a kutya éttermes kiruccanás, strandolás, kutyasüti sütés, hegymászás vagy karácsonyi fotózás.

A legjobb ajándék kutyabarátoknak

Ha szeretnénk több minőségi időt együtt tölteni négylábú kedvencünkkel, akkor ennél jobb alternatívát nem találhatunk. De nemcsak saját részre tudjuk beszerezni, hanem akár kutyabolond ismerősünket, családtagunkat is meglephetjük a bakancslistával. Habár maga a bakancslista is nagyon figyelmes ajándék, azonban ennél sokkal több. Közös önfeledt pillanatok, minőségi együtt töltött idő, amiért a gazdi és a kutyus is igazán hálás lehet. Ez a figyelmes ajándék egy teljes évre szól, azonban a feladatok megismételhetőek, felcserélhetőek egymással, vagyis az egy év eltelte után sem kell búcsút inteni a bakancslistának. Ha nincs ötletünk hogyan üssük el kutyusunkkal az időt, akkor ez az 52 program nagy segítséget jelenthet.

Kapcsolódó

Betörték az új keszthelyi polgármester autójának szélvédőjét, a kereket kilyugatták

Az esetről maga dr. Tóth Gergely számolt be a közösségi oldalán. - -
Elolvasom

Így védje meg otthonát az elektromos eredetű tűztől

Az elektromos rendszerek és hálózatok manapság már mindenhol körülveszik az embereket, szinte lehetetlen an
Elolvasom

Milyen előnyei vannak a rendszeres kirándulásnak?

A kirándulás szó hallatán mindenkinek a túrázás jut az eszébe. Sokan pont ezért riadnak vissza, hiszen sokk
Elolvasom