Alkalmazkodás és rock ’n’ roll: a zeneipar aktuális kihívásaira keres választ a XII. Music Hungary Konferencia Veszprémben

A zeneipar előtt álló kihívásokra és az új lehetőségekre fókuszálva, idén november 18-20. között rendezik meg Veszprémben a XII. Music Hungary Konferenciát és Showcase-t. Az esemény fókusztémája: Hangnemváltás: Alkalmazkodás és rock ’n’ roll, amely az iparág folyamatos átalakulását és az erre adott reakciókat, megküzdési stratégiákat vizsgálja.

Vajon valóban lecsengett már a zeneiparar anykora, vagy csupán megtévesztő nosztalgiával tekintünk vissza? A konferencia lehetőséget ad arra, hogy a szakma képviselői közösen keressenek választ arra kérdésre, hogy hogyan érdemes reagálni a változásokra: válasszák az alkalmazkodást vagy menjenek szembe az árral és lázadjanak?

Az idei konferencia kurátora: Chikán Eszter

A háromnapos rendezvény egyik fontos eseménye a harmadik alkalommal átadásra kerülő Music Hungary-díj, amely a könnyűzene kiemelkedő tehetségeit és háttérszereplőit ismeri el, hozzájárulva a zenei szektor fontosságának hangsúlyozásához.

A konferenciát kísérő showcase program idén is izgalmas koncertekkel várja az érdeklődőket három helyszínen, mindkét este. A magyar zenei élet különleges, feltörekvő fellépői mutatkoznak be a jazz-poptól a trapig – mindez ingyenesen látogatható koncerteken.


Kapcsolódó

Ámokfutót kapcsoltak se Siófokon

A férfi ignorálta a rendőrök fény és hangjelzéseit. - - A körzeti megbízottak szeptember 22-én 22 óra
Elolvasom

Nyílt napot tartanak a balatonfüredi Zoób Kati divatmúzeumban

A kiállított darabokat maga a divattervező mutatja majd be. - - Ingyenes tárlatvezetést tart Zoób Kat
Elolvasom

Ők lettek 2024-ben a Kultkikötő közönségdíjasai

Egy végletekig személyes előadás, örökzöld táncslágerek és egy elhasalásból született mese nyerte el a bala
Elolvasom