Cipők és csizmák az őszi szettekhez

Cipők és csizmák az őszi szettekhez

Ahogy beköszönt az ősz, azonnal lecseréljük a ruhatárunkat. Ahhoz, hogy ne fázzunk, mégis divatosak és trendik maradjunk szeptembertől is, fontos alaposan átgondolni, hogy mit és mivel akarunk párosítani. Egy gondosan megválasztott női csizma, bakancs, cipő olyan alapdarab, amit bármivel bátran viselhetünk, így ősszel is sikkesek és nőiesek lehetünk.

Persze kérdésként felmerülhet, hogy mi a tökéletes kombináció és milyen az a csizma, ami szoknyához és nadrághoz is jól passzol.

Farmerszoknya és bakancs párosítás

A Borgo.hu csizmái és bakancsai között bőven akad olyan modell, amelyet akár még egy farmerszoknyához is nyugodtan felvehetünk. Ez az a ruhadarab, ami mindig kortalan marad, ezért a legtöbb nő ruhatárában biztosan lapul belőle egy-egy kényelmes és elegáns darab. Idén ősszel ismét divatos lesz mind a mini, mind a midi verzió egyaránt. Nemcsak kényelmes, hanem sportos és nőies összhatást is elérhetünk vele, ezáltal szuperül variálható a különféle őszi csizmákkal és bakancsokkal.

A hosszú és a midi fazonokhoz a legjobb választ egy csatos fekete bokacsizma jelenti. Ez mindig az egyik legdivatosabb alapdarab lesz a gardróbban, hiszen bármivel kombinálható, kényelmes, melegen tart, nem beszélve arról, hogy a színe is passzol mindenhez. A Tamaris csatos változata például remek döntés, hiszen minőségi ekológikus bőrből készült, amit puha TOUCHit talpbetéttel egészítettek ki. A matt és lakk variációk miatt pedig valóban személyre szabható lesz a megjelenés.

Rövid farmerszoknya és chunky csizma

Aki inkább a rövidebb fazonokat preferálja, annak érdemes lenne beszereznie egy chunky talpú csizmát az őszi szezonra. A vagány és fiatalos megjelenést eredményező változat a szezon slágerdarabja, főleg a világos bézs színű modellek. Fekete farmerszoknyával igazi jolly joker lehet, ha nem tudjuk, hogy mit vegyünk fel az adott reggelen. Laza pulóverrel tökéletes hétköznapi viseletet érhetünk el vele, blézerrel vagy egy blúzzal pedig nyugodtan viselhetjük egy randevún vagy egy fontos munkahelyi megbeszélésen.

A női csizma és a fekete bőrszoknya párosítása

Ki ne szeretné karakteresebbé tenni a megjelenését? Ehhez a legjobb választás a bőrszoknya, amiről bár sokan azt hiszik, hogy túl merész és extravagáns, valójában a megfelelő felsővel és kiegészítőkkel kifinomult és nőies megjelenést érhetünk el vele. Egy enyhe őszi napon érdemes zoknicsizmát választani hozzá, amely lapos és magas sarkú kialakítással egyaránt kapható. Ruhalmas, zokniszerű anyagból készült a felsőrésze, ezáltal kényelmes, meleg és nem utolsósorban praktikus.

Mit vegyünk fel mintás szoknyához?

Végül pedig fontos megemlíteni a mintás szoknyákat, amikhez a legjobb választás egy klasszikus fűzős fekete bakancs. A Tamaris szinte minden évben előrukkol valamilyen újdonsággal ezen a területen, így bőven akad miből válogatni. A szebbnél szebb bakancsok között fontos időben szétnézni, mielőtt elkapkodják azokat. A fűzős bakancsokat ugyanis mindenki imádja.

Kapcsolódó

A sneaker cipők tisztítása lépésről lépésre: ezekre figyelj!

A sneakerek virágkorukat élik, ami nem csoda, hiszen trendiek, számtalan színben kaphatóak, egyediek és div
Elolvasom

Milyen főbb kerttípusok közül választhatunk kertünk tervezésekor?

Mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy vajon milyen típusú kertet válasszon, hogy otthona kényelmes és élhe
Elolvasom

Utazás mint hobbi: világjárásra fel!

- Az utazás mindig a felfedezés öröméről, az új kultúrák megismeréséről, valamint a felejthetetlen élménye
Elolvasom