Siófoki vállalkozó ajánlotta fel szállodáját a külföldről hazatérő magyaroknak

Siófoki vállalkozó ajánlotta fel szállodáját a külföldről hazatérő magyaroknak

Várhatóan körülbelül 40-45 fő ingyenes, egyidejű elhelyezése lesz megoldható Siófokon, Tóth Gergely hotel tulajdonos nagylelkű és példaértékű felajánlásának köszönhetően, a hotel szobáinak műszaki felkészítését követően a 14 napos elkülönítés idejére.

A siófoki vállalkozó nyilvános posztját az alábbiakban olvashatjátok:

“Tisztelt Siófokiak! Kedves Barátaim!

Kollégáimért és lakókörnyezetemért felelős vállalkozóként kötelességemnek érzem, hogy lehetőségeimhez mérten csatlakozzam a kialakult helyzet kezelhetőbbé, elviselhetőbbé tételéhez. A CE Napfény Hotel üzemeltetőjeként arra az elhatározásra jutottam, hogy csatlakozom és a segítségemet ajánlom fel a külföldről hazatérő magyaroknak. Azoknak a siófokiaknak, akiknek nincs lehetőségük arra, vagy nagy nehézségekbe ütközne, hogy hozzátartozóik megóvása érdekében önkéntes karanténba vonuljanak, felajánlom a CE Napfény Hotel szobáit, térítésmentesen az előírt 14 napos elkülönítés idejére.

Személyesen felkértem Nagy Gábort, hogy orvosként támogassa kezdeményezésemet. Alpolgármester Úr együttműködéséről biztosított, amit ezúton is köszönök neki. Várhatóan körülbelül 40-45 fő egyidejű elhelyezése lesz ily módon megoldható néhány napon belül, a szálloda szobáinak műszaki felkészítését követően.

A felmerülő igényeket kérem, közvetlenül nekem juttassák el, privát üzenetben, vagy e-mail formájában a gergely.toth@cehotels.hu címre, megjelölve az országot ahonnan érkeznek és minden lényeges információt egészségügyi állapotukkal kapcsolatban.”

Forrás: sokszinuvidek.24.hu Fotó: facebook.com/cenapfenyhotel

Kapcsolódó

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Bújó-lik, Ságvár

Ságvár külterületén, a Lándor-hegyen nyílik a löszben a Bújó-lik, amely tulajdonképpen inkább egy alagút. H
Elolvasom

Felfüggesztette működését a szülészet a Keszthelyi kórházban

A meghirdetett állásokra nem jelentkezett elegendő orvos. - - Átmenetileg a szülészet-nőgyógyászati fe
Elolvasom

Több, mint félmilliós fizetést kínál a Lidl a szezon alatt a balatoni üzletek dolgozóinak

A szezon felé közeledve nem árt bebiztosítani a szükséges munkaerőt. - - Közel 200 új munkahely nyílik
Elolvasom