A program részletei

A program neve: Adventi mártózás a Keszthelyi Rozmárral // Gyenesdiás - Adventi mártózás a Keszthelyi Rozmárral // Gyenesdiás

A program helyszíne: Gyenesdiás, Magyarország

A program kezdete: 2022-12-10 14:00:00

A program vége: 2022-12-10 14:00:00

Leírás

Ki ne szeretné a Balatonban megmártózni, felfrissülni egy forró nyári napon a selymes vizű tóban? Vannak, akiket a téli hideg, a jeges víz sem riaszt vissza, és rendszeresen csobbannak, hogy eddzék magukat.

„A jeges vízben való megmártózás számos pozitív hatással van a szervezetünkre. Megelőzheti szaunázás vagy forró fürdő, így a (sokk-)hatás még inkább garantált:-) A jeges vízbe merülve a vérereink összehúzódnak, gyorsabban és mélyebben kezdünk lélegezni, felgyorsul a szívverést, és éberebbé válunk. Ettől javul a vérkeringésünk, és szebb lesz a bőrünk is.” olvasható az akbway.hu oldalon.

Ferenczi Ottó, vagy ahogy sokan ismerik: Gipsztigris a Keszthelyi Rozmár elkötelezett a hideg víz jótékony hatásainak hirdetésében, mellyel kapcsolatosan sok éves tapasztalattal rendelkezik. Szívesen osztja meg ezeket az érdeklődőkkel, ahogy abban is tud tanácsot adni, hogyan érdemes rákészülni egy téli mártózásra.

A Keszthelyi Rozmár és barátai 2022. december 10-én 14 órakor a Diási Játékstrandon várják a vállalkozó kedvű fürdőzőket, illetve az érdeklődőket.
A mártózás után kötetlen beszélgetésre lesz lehetőség egy pohár forralt bor mellett, majd az est folyamán a Gyenesdiási Községháza előtti téren a 15. Adventi Gesztenyesütés és Karácsony Vásáron folytatódik a baráti összejövetel.

Az esemény támogatói:
Nass ABC – Molnár Csaba
Sütibolt – Németh Béla
Belvárosi Reklámdekoráció – Krokker Gábor
Caraván Camping, Gyenesdiás
J.Press, Keszthely
Rádi Pincészet, Gyenesdiás
Halász László, Trend 2.0
Nemes Klára
Gyenesdiási Turisztikai Egyesület
Gyenesdiási Önkormányzat
Keszthelyi Televízió
Balatoni Krónika

További információ:
Ferenczi Ottó, avagy Gipsztigris, a Keszthelyi Rozmár: +36 30 562 5901

Static Code
Hirdetés
adv1
Hirdetés
Hirdetés
adv3
Hirdetés
adv4
Hirdetés
adv2
Hirdetés