A program részletei

A program neve: Balaton-átúszás 2019 - Révfülöp-Balatonboglár

A program helyszíne: Révfülöp, Halász utca 7, Magyarország

A program kezdete: 2019-06-29 07:30:00

A program vége: 2019-06-12 16:00:00

Leírás

Magyarország egyik legnagyobb tömegsport rendezvényét, a Révfülöp és Balatonboglár közötti Balaton-átúszást, ha az időjárás is engedi, 2019. június 29-én rendezik meg.

A 37. Balaton-átúszás pontos idejét a hatóságokkal történt egyeztetést követően, az esemény előtt 2 nappal döntik el a szervezők.

Rajt: Révfülöp, a kikötő melletti labdarúgópálya (Révfülöp, Halász u. 7.)

Cél: Balatonboglár, Platán Strand (Balatonboglár, Platán utca 18.)

Rajtolás időtartama: 7:30-12:00 között
Az első rajtolás időpontja attól függően módosulhat (korábbra és későbbre is tolódhat), hogy mikorra áll fel véglegesen a vitorlásokból kialakított biztonsági úszófolyosó. Az időjárás esetleges változása miatt a rajtolás záró időpontja korábbra kerülhet.

Egyéb tudnivalók:
– A versenyen miden felkészült induló rajthoz állhat, aki a versenykiírásba foglalt feltételeket elfogadja, a verseny napján érvényes orvosi vagy sportorvosi igazolással rendelkezik. Az orvosi igazolást a karszalag felvételekor kötelező bemutatni.
– Akik előzetesen nem szereztek be orvosi igazolást, a helyszínen, a karszalag átvétele előtt kötelező orvosi vizsgálaton esnek át.
– 18 év alatti indulóknál hangsúlyosan ellenőrizik a szülői/gondviselői hozzájárulás meglétét! 14 év alatti induló csak szülői/gondviselő kíséretében indulhat a versenyen és teljesítheti a kihívást. Ez alól kivételt képeznek az úszás és vízilabda sportágak igazolt versenyzői.
– Kizárásra kerülhet az a versenyző, aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kijelölt – teljes távját vagy a nevezési lapot pontatlanul, nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki.
– A szervező fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja.
– A szervező fenntartja a program- és időpont-változtatás jogát.

A program Facebook eseménye
Facebook oldal