A program részletei

A program neve: dm Balaton Run 2022 - dm Balaton Run 2022

A program helyszíne: Zamárdi, Magyarország

A program kezdete: 2022-05-21 08:00:00

A program vége: 2022-05-21 08:00:00

Leírás
2022-ben másodjára kerül megrendezésre a dm Balaton Run eseményünk!
A dm számára az egészséges életmód kiemelt terület, nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a vásárlókkal valódi értékteremtő közösséget alkossanak – ezért támogatja évek óta a Maratonman futóeseményeit. A közös munka eredménye a 2022-ben másodjára testet öltő versenyünk, a dm Balaton RUN futónap, amely terveink szerint ismét a szezon családbarát rendezvénye lesz.
Ezen az eseményen nem kell attól tartani, hogy valaki nem elég profi. A mozgás szeretete köt össze minket, és a közösségi élmény egy gyönyörű környezetben. Májusban Zamárdi a futóké lesz! Az egészséges életmód jegyében kezdők és újrakezdők, a család apraja-nagyja állhat rajthoz a második dm Balaton RUN versenyen. A verseny napján igazi dm-es fesztivál hangulat vár mindenkit! A kezdőket öt és tíz kilométeres távokon várjuk, a haladókat a félmaratoni és félmaraton váltó számokon, továbbá
gyerekfutamokkal is készülünk, hogy senki ne maradjon ki a futásból.

👉 DÁTUM ÉS HELYSZÍN:
2022. május 21. szombat
Zamárdi, Szabadstrand

👉 TÁVOK:
5,25 km // 10,5 km // 21,1 km
Gyermekfutam: 1 km - 4 km

👉 LÉTSZÁMLIMIT: 3000 fő
A rajtcsomagban kiváló minőségű Mizuno pólót találsz, a célban egyedi tervezésű befutóérem vár és ezen az állomáson is teljes környezetbarát pohármentes frissítést biztosítunk! A futóútvonal szinte teljes egészében a víz mellett halad, így bőven lesz alkalom kiélvezni az első nyári napsugarakat, a “Balaton feelinget”!
Ne feledd: a változás benned kezdődik!
További infó a versenyről itt: 
https://futas.maratonman.hu/dm-balaton-run/

 

Static Code
Hirdetés
adv1
Hirdetés
Hirdetés
A program Facebook eseménye
adv3
Hirdetés
adv4
Hirdetés
adv2
Hirdetés