A program részletei

A program neve: Margaret Island Akusztik koncert // frissterasz, Badacsonytomaj - Margaret Island Akusztik koncert // frissterasz, Badacsonytomaj

A program helyszíne: Badacsonytomaj, Magyarország

A program kezdete: 2022-06-23 21:00:00

A program vége: 2022-06-23 21:00:00

Leírás
Margaret Island akusztik koncert a badacsonytomaji Frissteraszon! A zenekar egyedi, négyfős felállással érkezik:
Lábas Viki - ének
Füstös Bálint - gitár
Törőcsik Kristóf - basszusgitár
Sárkány Bertalan - perka
A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legsikeresebb popzenekar a hazai könnyűzenei palettán: Eső című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és vidéki kluboknak, legnagyobb hazai fesztiváloknak és rádiós toplistáknak is.
A hétéves zenekar olyan slágereket jegyez, mint a Hóvirág, Nem voltál jó, Engedd, hogy szabad legyek, Veled minden, Házszám stb.
Négy nagylemezük és egy koncertalbumuk jelent meg, melyek közül az ’Egyszer volt’ és a ’III’ is aranylemez lett - utóbbi 2019-ben Fonogram díjat is kapott.
A könnyed, pozitív és elgondolkodtató üzenetekkel tűzdelt popzenét játszó zenekar az akusztikus folk-poptól indulva az utóbbi időben újfajta hangzásokkal, új hangszerekkel is kísérletezik.
A csapat 2020-ban sem tétlenkedett: több új dallal - Valahol, Boldogságtól - , közreműködéssel - Pilvaker 2020: Pogány imádság; Strand Fesztivál AllStars: Mama, kérlek; - és stream koncerttel jelentkezett.
Legutóbbi dalaik a Ha elvesznél, és a Meddig maradunk még - mindkét dal a 2021 szeptemberében megjelent 4. nagylemezükre készült >> Hol marad az én történetem
ALBUM: https://www.youtube.com/playlist...
Kezdés: 21:00
Belépőjegyek: https://tixa.hu/margaretisland_frissterasz
Early bird: 1500 Ft
Normál jegy: 2990 Ft

 

Static Code
Hirdetés
adv1
Hirdetés
Hirdetés
A program Facebook eseménye
adv3
Hirdetés
adv4
Hirdetés
adv2
Hirdetés