A program részletei

A program neve: Őszi tulipánhagyma vásár - Őszi tulipánhagyma vásár

A program helyszíne: Kőröshegy, Dózsa György utca 28, Hungary

A program kezdete: 2021-09-18 09:00:00

A program vége: 2021-10-26 17:00:00

Leírás
Vessétek bele magatokat az őszi kertészkedésbe Kőröshegyen! Szeptemberi napsütés, levendulamezők, Balaton… Ebben sohasem lehet csalódni, ugye?
Rengetegen jelezték felénk a Tulipánszüreten, hogy szeretnének elültethető hagymát vásárolni. Tulipánt azonban ősszel érdemes ültetni, mivel a tavaszi hagymák még “kezeletlenek”. Ősszel a kezelt hagymákat már elég a föld alá bedugni és várni, hogy tavasszal előbújjanak és pompás színekkel örvendeztessenek meg!
Találkozzunk szeptember 18-19-én, 25-26-én 9-17 óráig a Kőröshegyi Levendulásban! Várunk Titeket mindkét hétvégén nagyon sok szeretettel, tulipánhagymával és minden jóval ami megterem nálunk! Szuper őszi programnak ígérkezik a vásár, mi nagyon várjuk!
Az időzítés szeptemberben lesz a legtökéletesebb a virághagymák beszerzéséhez! Legkésőbb szeptember végén, október elején neki kell látni az ültetésnek, hogy tavasszal már ott díszelegjenek a csodálatos kőröshegyi tulipánok a kertben, ablakban vagy balkonon!
A kilátás ősszel is káprázatos tőlünk, ilyenkor a levendula lilaságát az egyre színesedő fák lombjai váltják.
A széles hagyma választék mellett továbbra is megtaláljátok kézműves termékeinket: lekvár, tea, szörp és minden mi kamrapolcra való.
Általában ekkor még tart a levendula utóvirágzása is, ami ugyan kevésbé látványos, de egy-egy aratótáskányit könnyedén össze lehet szedni, ha szeretnénk télire feltölteni a levendula készleteket!
Nem csak tulipánhagyma, de levendula is lesz készleten kaspóban és konténerben is!
Igazi kora őszi programot lehet egy csapásra varázsolni, ha összekötjük egy erdei túrával, balaton-parti kirándulással vagy akár egy forró kávé-süti kombinációval!
Megközelítés:
Waze link az utazástervezéshez: www.bit.ly/KoroshegyiLevendulas
Menetrend szerinti buszjáratok közvetlenül a bekötőút bejáratánál található buszmegállóban (Kőröshegy, Csárda) állnak meg, 5 perc sétaútra a kaputól! Kerékpártároló is van!
Kutyabarát Gazdaság!
További információért csatlakozz az eseményhez, kedvelj bennünket Facebookon!
Static Code
Hirdetés
adv1
Hirdetés
Hirdetés
A program Facebook eseménye
adv3
Hirdetés
Facebook oldal
adv4
Hirdetés
adv2
Hirdetés