A program részletei

A program neve: Péterfy Bori & Love Band Veszprémben - Péterfy Bori & Love Band Veszprémben

A program helyszíne: Veszprém, Magyarország

A program kezdete: 2022-05-20 19:00:00

A program vége: 2022-05-20 19:00:00

Leírás
Kedves Közönségünk!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2021. november 12. napjára tervezett Péterfy Bori & Love Band koncert új időpontban, 2022. május 20-án, pénteken 19 órakor kerül megrendezésre.
A már megvásárolt jegyek az új időpontra érvényesek, ezzel Önnek nincs teendője.
Amennyiben az új időpont Önnek nem megfelelő, jegyei visszaváltására lehetőséget biztosítunk az alábbiak szerint:
Ezen eseményre személyesen, a Veszprémi Programiroda jegypénztárában vásárolt jegyek visszaváltására a vásárlás helyszínén, 2021. december 5. napjáig van lehetőség.
Az online vásárolt jegyek esetében 2021. december 5. napjáig az alábbi linkre kattintva válthatja vissza jegyét: https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas
A jegyirodákban vásárolt jegyeket az alábbi linkre kattintva tudják visszaváltani 2021. december 5. napjág: https://www.jegy.hu/jegyirodaivisszavaltas
Az aktuális információkért, kérjük, kövessék figyelemmel a Hangvilla honlapját, illetve a Hangvilla és a Veszprémi Programiroda Facebook oldalát!
Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
//
Péterfy Bori énekesnő-színésznő pályafutása a kilencvenes évek elején kezdődött Budapesten, ahol a virágkorát élő alternatív színházi közeg aktív szereplője, később pedig a Nemzeti Színház tagja volt. Zenei karrierje a Tövisházi Ambrus zeneszerző-zenekarvezető által kitalált Péterfy Bori & Love Band-el indult el, 2007-ben, a Hajolj bele a hajamba című dallal, amely egyszerre országos ismertséget szerzett Borinak és a zenekarnak. Sanzonokból, alternatív rockból, és színes, pszichedelikus popból összeszőtt első albumuk felhelyezte a magyar zene térképére a Love Band-et, amely – Bori terhessége miatti rövid szünetet kivéve – folyamatosan turnézik.
Tízéves jubileumi Bori X című albumuk formabontó módon egy ingyenesen letölthető telefonos játék-app formájában jelent meg. Legutolsó, 2020 nyarán megjelent Szikra című lemezük pedig a pandémia első hullámának élményeit és az abból való kiszabadulást dolgozza fel. A működésének eddigi tizenegy éve alatt összesen hét stúdióalbumot megjelentető zenekar rendszeresen járja az országot. Klubokban, ülős színháztermekben és fesztiválokon egyaránt vidám, energizáló koncertekre számíthatunk tőlük.
Jegyárak: 4.300 Ft / 4.900 Ft / 5.500 Ft
//
Az esemény védettségi igazolvány nélkül látogatható.
Felhívjuk tisztelt közönségünk figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására. Kérjük, jegyvásárláskor vegyék figyelembe, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak!

 

Static Code
Hirdetés
adv1
Hirdetés
Hirdetés
A program Facebook eseménye
adv3
Hirdetés
adv4
Hirdetés
adv2
Hirdetés