A program részletei

A program neve: Vaskakas Bábszínház: Vuk | Online Manna Matiné - Vaskakas Bábszínház: Vuk | Online Manna Matiné

A program helyszíne: Vaskakas Bábszínház: Vuk | Online Manna Matiné

A program kezdete: 2021-01-23 09:00:00

A program vége: 2021-01-24 12:00:00

Leírás
„Vuk lesz a neve, mint öregapjának, ki első volt a nemzetségben. Vuk, ami annyit jelent, hogy minden rókának félre kell állni az útból, ha vadászatra indul.”
A Vaskakas Bábszínház grandiózus látványvilágú nagyszínpadi előadása Fekete István népszerű regénye alapján. Megható történet egy különleges kisróka felnőtté válásáról, aki a rögös utat bejárva a Simabőrű Ember méltó ellenfele lesz.
Fekete István regénye alapján írta: Gimesi Dóra
Dramaturg: Nagy Orolya
Korrepetitor: Kertes Anna
Tervező: Boráros Szilárd
Fénytervező: Szondi György
Zeneszerző: Borlai Gergő
Dalszövegíró: Cseri Hanna e.h.
Koreográfus: Ladányi Andrea (Kossuth-, Liszt Ferenc-, és Harangozó Gyula-díjas, érdemes művész)
Rendező: Markó Róbert
Játsszák: Bede-Fazekas Csaba (Kossuth-díjas, érdemes és kiváló művész) m.v., Gergely Rozália, Horváth Márk, Markó-Valentyik Anna, Rab Viki, Ragán Edit, Szúkenyik Tamás, Vitányi-Juhász István
65 perc
-----------------------------------
Jegyár: 1500 Ft
Választható támogatói jegytípusok:
Többen nézzük (családi jegy): 2900 Ft
Támogatói jegy: 5000 Ft
A JEGYVÁSÁRLÁS MENETE:
1. A BELÉPÉS gombra kattintva regisztráljon az oldalon.
2. A sikeres regisztrációt követően válassza ki a kívánt eseményt és kattintson a JEGYVÁSÁRLÁS gombra, majd a kiválasztott jegytípusból helyezzen 1 db-ot a KOSÁRBA.
3. Az oldal utasításait követve adja meg a számlázási adatokat, majd a vásárlás folytatásával fizesse ki jegyét bankkártyával.
A sikeres vásárlást követően a megadott e-mail címre megküldjük az előadás linkjét, amely az esemény napján, a meghirdetett időponttól vasárnap éjfélig lesz elérhető. Jegyvásárlásra január 24. 22 óráig van lehetőség.
FONTOS, hogy eseményenként csak egy jegyet vásároljon, mert a hozzáférés megosztására több jegy vásárlása esetén sincs lehetőség. A jegyvásárlás jogosultságot jelent a tartalom megtekintésére, amely felhasználói fiókhoz kötött. Jegytípustól függetlenül a felvétel egyszerre csak egy felhasználói fiókból és egyetlen eszközzel érhető el.
Az ajándék- és csoportos jegy fejlesztése folyamatban, az új funkció elérésig, ha a felhasználó mégis több jegyet vásárol, kuponkód kiküldésével tudunk segíteni.
Ügyfélszolgálati elérhetőség: online@interticket.hu
Telefonszám: 06-1/422-2029 (H-P: 9-17 óráig)
A program Facebook eseménye