A program részletei

A program neve: Zorán koncert Veszprémben - Zorán koncert Veszprémben

A program helyszíne: Veszprém, Magyarország

A program kezdete: 2022-05-18 19:00:00

A program vége: 2022-05-18 19:00:00

Leírás
Kedves Közönségünk!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2022. május 17-re tervezett Zorán koncertet egy nappal később, május 18-án rendezzük meg.
A megváltott jegyek érvényesek az új időpontra, ezzel Önnek nincs teendője.
Amennyiben az új időpont Önnek nem megfelelő, ezen eseményre személyesen, a Veszprémi Programiroda jegypénztárában vásárolt jegyek visszaváltására a vásárlás helyszínén, 2022. január 31. napjáig van lehetőség.
Az online, illetve jegyirodákban megváltott jegyeivel kapcsolatban az alábbi lehetőségeket tudjuk felajánlani, melyre vonatkozóan igényét 2022. január 31. napjáig jelezheti az alábbiak szerint:
• Beválthatja azt un. szabad felhasználású jegyre
A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2022.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegyára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja.
Ezt az opciót az alábbi linken tudja érvényesíteni: https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre
• Igényelheti a jegye visszaváltását:
A szabad felhasználású jegyre történő csere, illetve a jegyvisszaváltás iránti igényét a rendszer rögzíti, amely az igénylésre megadott határidőt (2022.01.31.) követően kerül teljesítésre.
Szeretnénk remélni, hogy az időpontváltozás nem okoz gondot Önnek és ott láthatjuk a nézőtéren másnap!
Megértését köszönjük!
//
Zorán koncert
Miért járnak az emberek Zorán-koncertre? Miért szeretnék oly sokan legalább évente egyszer színpadon látni Zoránt? Miért nem hagynának ki egyetlen nagykoncertet sem?
A nagyszerű dalok miatt. A remek muzsikusok miatt. A zenei különlegességek miatt. De elsősorban Zorán miatt. Azért, mert minden Zorán-koncert ünnep. Kihagyhatatlan…
Jegyár: 7.990 Ft / 8.990 Ft / 9.990 Ft
//
Az esemény védettségi igazolvány nélkül látogatható.
Felhívjuk tisztelt közönségünk figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására. Kérjük, jegyvásárláskor vegyék figyelembe, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak!

 

Static Code
Hirdetés
adv1
Hirdetés
Hirdetés
A program Facebook eseménye
adv3
Hirdetés
adv4
Hirdetés
adv2
Hirdetés