Híres kikötők gasztonómiája!
Első idei állomás: Mexikó, Acapulco
Május 22-24. (pünkösd hétvége) szombat-hétfő
EVENT: https://www.facebook.com/events/301068561555286?ref=newsfeed
Italok: Tequila, Desperados
Tematikus ételsor:
> Burrito Guacamole
> Mexikói kukoricaleves, sült nachos, garnéla
> Csirkemell. korianderes kukoricadara, vörös salsa, tortilla
> Mexikói édesburgonyás banántorta, chilis karamell
A téli időszakban sem volt leállás egyébként a PORT-ban, az étterem belső tere teljesen át lett alakítva, illetve a konyha is megújult. A séf csapat Horváth András mellett tovább erősödött Berki Zsolttal, aki több nemzetközi versenyen is megmérettette már magát. Az étterem arculata tavaly újult meg, az egykori beach food-ra specializálódott Port Burger étteremmel való összeolvadás után.
„Konyhánk európai bisztró stílusú, amelyet a legnépszerűbb és díjnyertes street food ételeink és változatos napi ajánlatunk egészít ki. Emellett havonta jelentkező tematikus hétvégékkel várjuk vendégeinket, a legnagyobb nemzetek ínyenc fogásaival. Havonta megújuló étlapunk kínálatában kiemelten figyelünk rá, hogy szezonális alapanyagokkal dolgozzunk helyi termelőktől. Speciális igényeknek megfelelő opciókra is fel vagyunk készülve, legyen szó vegetáriánus, vegán vagy allergén mentes fogásokról. Kiemelt szerepet kapnak fogásaink között a helyi alapanyagok, így a keszthelyi tokhal és a balatonfenyvesi angus marha különböző ételek alapanyagaként mindig helyet kap az éppen aktuális étlapunkon, de a somogyi vadételek is visszatérő elemei ajánlatainknak”
– mondta Balla György tulajdonos. Nagyon büszkék a tavalyi év strandétele címre, amit a BalaTorossal hoztak el.