#Címke: gasztronómia

Úgy tűnik ezen a héten többnyire a hétvége köré sűrűsödnek a rendezvények a balatoni régióban, amely főleg gasztroprogramokban ...
Öt kategóriában hozta meg a döntést az idei Par Excellence díj sorsáról a Magyar Sommelier Szövetség (Masosz). Első körben a ta...

A balatonszemesi Kistücsök Étterem tulaja és a közelmúltban publikált „Így főz a Balaton” könyv gasztrotanácsadója az Index ci...
Kevesen ismerik a Márton-napi libaevés hagyományának eredetét. A legenda szerint Szent-Márton püspökké avatása elől egy libaólb...
Balla Györgyék a Port étterem és panzióval azonnal nyitottak, amikor tavasszal lehetett, és a lendület cseppet sem hagyott aláb...


Dalnoki Bence, a Michelin-csillagos Stand Étterem sous chefje és commis-ja (segédje), Nyikos Patrik nyerte a Bocuse d'Or nemzet...
Múlt héten ért véget sajtvilágbajnokság, vagyis a Mondial du Fromage, melyet ötödik alkalommal rendeztek meg Tours városában, F...
Kai Shun – a minőség márkaneve
Balaton.hu - 2021-08-17
Minden konyhai tevékenység alapja a megfelelő szakértelem és minőségi eszközök megléte. Rendkívül fontos, hogy megbízható kellé...


Ismét visszakerülhet a balatoni hal az asztalokra, mivel az idei évtől a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. ismét öt tóga...
Hetedik alkalommal hirdette meg idén a Balatoni Kör az Év Strandétele versenyt, melyet a balatonfenyvesi Konyhám répa-dogja nye...

Legfrissebbek

Már megtekinthető a megújult Sió-zsilip, mint közösségi tér

A fejlesztés tegnap óta a helyiek és a turisták számára is elérhetővé vált. - - Látványos közösségi térré változott a Sió-...

Elolvasom

Ezúttal egy badacsonyi strandot öntött el a viharos Balaton

A felmelegedés, úgy tűnik, még mindig várat magára. - - Pár óra leforgása alatt víz alá került a badacsonyi stand, mindez ...

Elolvasom

Ingyenesen is utazhatnak a Balaton új hajóin

Négy új hajóval indította a 178. hajózási szezont a Balatoni Hajózási Zrt., melyek most akár díjmentesen is kipróbálhatóak. -...

Elolvasom