3+1 étterem, ahol meseszép kilátás nyílik a Balatonra

Márga Bisztró – Csopak

Már oda úton is élvezhetjük Csopak dimbes-dombos, szőlőültetvényes környezetét, a Szent Donát Birtokra érve pedig már a balatoni panorámában is gyönyörködhetünk. A birtok önmagában is felejthetetlen élményt nyújthat, hiszen a nádfedeles ház tornáccal pont olyan, mintha egy regénybe csöppentünk volna.

 

Echo Cafe & Restaurant – Tihany

A tihanyi domb magaslatának köszönhetően minden irányba gyönyörű kilátás tárulhat szemeink elé: egyfelől a Balaton zöldeskék vizén evickélő vitorlásokra, másrészt pedig a Tihanyi Apátságra. Az étteremben a hazai és a nemzetközi ízek kedvelői is megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő fogásokat.

 

Bock Bisztró – Vonyarcvashegy

A vonyarci hegy oldalában meghúzódó Bock Bisztrónál nem csalódhatunk az ételekben, sem a panorámában! A neoklasszicista épület nagy teraszával tökéletes helyszínt adhat egy családi-baráti romantikus találkozónak a nyári és kora őszi estéken.

 

+1 Hegyi Csárda – Balatonlelle

Balatonlellétől pár kilométerre a Kishegyen, mediterrán környezetben találjátok a Hegyi Csárdát, ahol könnyedén visszarepülhettek a régi idők hangulatába és élvezhetitek az akkor is már méltán népszerű kemencés ételeket, más változatos fogásokkal. Egy ebéd vagy vacsora mellett pedig merenghettek a Káli-medence és a Badacsonyi hegy vonulataiban.

 

Fotó: https://echoetterem.hu/