3+1 szuper balatoni ajándék a fa alatt

Elérkeztünk az év talán legszebb, de biztosan a legmeghittebb ünnepéhez, amikor régen látott szeretteink, az egész család összeül, hogy együtt töltsék a szeretet ünnepét. A bensőséges hangulat, a sok-sok finom étel, a karácsonyfa illata és az ajándékozás öröme, ami nekünk elsőként eszünkbe jut a Karácsonyról. Viszont az ajándékokat évről évre kitalálni nem egyszerű feladat, még a gyakorlottabbaknak sem, ezért hoztunk nektek pár ajándék ötletet, ha egy igazi Balaton rajongóknak kerestek épp valami különlegességet, vagy ha te magad vagy az, akkor adhass pár tippet a családnak, mivel lepjenek meg!

 

Balcsikék
A Balcsikéktől Balaton inspirálta kézműves pólókat, táskákat és kiegészítőket szerezhettek be, ha a Balcsi szerelmesei vagytok és szeretnétek valami egyedi darabbal feldobni mindennapi szettjeitek. Különleges balatonos pórázt is találhattok náluk, ha kis kedvenceiteknek kerestek épp ajándékot! Nézzétek meg őket itt!

 

 

Homola Kékfrankos Selection
Ha már Balaton, akkor nem hagyhatjuk ki a borokat sem! A Homola Kékfrankos Selection tökéletes választás lehet a borkedvelőknek! Lehengerlő erdei bogyós, gyümölcsös illat, élénk savak, közepes test, sima tannin, igazi északi vörösbor. Tudjatok meg többet róla!

 

 

Art Hekk
A férfi és női ruhákat és táskákat egyaránt gyártó Art Hekk központi motívuma a Balaton emblematikus éltele, a hekk. A pólókon, pulóvereken, sőt dekorációs tárgyakon is látható vidám és üde színfoltjai lehetnek bárki ruhatárának vagy otthonának. Igazán elvont és kreatív ajándék, szemezgessetek az oldalon!

 

 

Balatoni szappan
A Balaton-felvidéki Nemzeti Parki Termék előállítóiként, a Balatoni szappan hagyományos módon főzött szappanok, prémium borotvaszappanok, kecsketejes- és gyógynövényes szappanok készítésével foglalkozik, egyéni igények szerint is. Hát nem szuper már ránézni is ezekre a balatoni csodákra?! Még több terméküket itt találjátok meg!

 

 

Legfrissebbek

Idén is megválasztják az év balatoni strandját és házát

A koronavírus-járvány miatt kis csúszással, a héten meghirdetik a balatoni Kék hullám zászló strandmin...

Elolvasom

Bakancslistás helyek a Balaton körül – A vörösberényi erődített református templom

Balatonalmádi tárháza a látnivalóknak, főleg nyaranta. A turisztikai gócpontok mellett akad azonban meganny...

Elolvasom

Időjárás a Balatonon – Június 5-7.

Pénteken az erős, viharos déli szél mellett többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra. Jégesővel, f...

Elolvasom