4+1 balatoni kertmozi, ahol Te is szívesen csapkodod majd a szúnyogokat

4+1 balatoni kertmozi, ahol Te is szívesen csapkodod majd a szúnyogokat

A Balaton turisztikailag talán sosem látott népszerűségben úszik jelenleg. Gyakorlatilag az ország figyelmének a középpontjává vált a nyári szezon idejére. A lángosok, hekkek és strandolások hosszú sorát megtörve, kifejezetten kellemes kikapcsolódás beülni egy klasszikus balatoni kertmoziba. Összeírtunk nektek néhányat a legjobbakból, ahol érdemes zörgetni a popcornos zacskókat.

1. Csopak, Forrás Kertmozi


Az elsősorban premierfilmekkel operáló Forrás Kertmozi fix székekkel és autós vetítésekkel várja a kedves érdeklődőket Csopak határában egy nagy zöld placcon, ami köré még kerítést sem húztak, így igazán szabad atmoszférát teremtve a moziélménynek. A vetítések általában este 9-kor kezdődnek.

Fotó: csopak.hu

2. Fövenyes, Kertmozi

Az igazán családbarát fövenyesi kertmozi a vasútállomás mellett játszótérrel és frissen pattogtatott kukoricával vonzza magához a klimatizált plázákból menekülni vágyókat. A retró hangulatú kertmozi kínálatát a legnagyobb klasszikusok mellett premierek és művészfilmek is egyaránt képezik. Eső esetén fedett “páhollyal” is rendelkezik.

Fotó: Fövenyes Kertmozi / Facebook

3. Vonyarcvashegy, Panoráma Kertmozi

2016-ban nyitotta meg ismét a kapuit a megújult Panoráma Kertmozi Vonyarcvashegyen. A padokat és a hangrendszert is korszerűsítették. A Lido Strand mellett fellelhető vászonra 20:30-kor vetítik a legfrissebb filmújdonságokat egészen augusztus végéig.

4. Zamárdi, Kertmozi

A zamárdi kertmozi 2013-ban állt át a filmtekercsekről digitális technológiára. Társai között kifejezetten nagy, 400 férőhelyes nézőterét 5.1-es hangrendszer tölti be. A büfében friss popcorn és üdítők kaphatók. Bringa- és kutyabarát hely, valamint nem utolsó sorban akadálymentesített is.

Fotó: Zamárdi Kertmozi / Facebook

+1. Balatonakali, Kertmozi


Bár többnyire csak a helyiek tudják ezt, de az akali kertmozi már elmúlt ötven esztendős. Ez alatt a fél évszázad alatt a község nyári életének kiemelkedő fontosságú gócpontjává vált megannyi generáció számára. A csillagok alatti filmezések mellett számos egyéb program színhelye is ez. A vetítések egységesen 21:00-kor kezdődnek.

Kiemelt kép: szakmaverzum.hu

Kapcsolódó

Változatos időjárással érkezik a hétvége

Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően többfelé kisüthet hosszabb időszakokra a nap. Sz
Elolvasom

Ajándékozz boudoir vagy glamour fotózást!

A legtöbb ember szereti megajándékozni a szeretteit, de nem könnyű mindig új ajándékötleteket kitalálnunk.
Elolvasom

Milyen szőnyeget válasszunk a nyaralóba, hogy télen se fázzon a talpunk?

Egy valamiben megegyezhetünk: ha van egy saját nyaralónk, az szuper. Bármikor lemehetünk egy hosszú hétvégé
Elolvasom