Minden eddiginél több hellyel jön az új Balatoni Gasztrotérkép

Minden eddiginél több hellyel jön az új Balatoni Gasztrotérkép

A nyár egyik biztos jele, hogy végre megérkezett a Balatoni Gasztrotérkép legfrissebb kiadása: a már 5. éve megjelenő, a Balatont és vonzáskörzetét elsőként bemutató Gasztrotérkép a jól ismert klasszikus témák mellett ezúttal is számos újdonsággal bővült és minden eddiginél több gasztroállomást mutat be idén.

A Balatoni Gasztrotérkép néhány éve azért jött létre, hogy segítsen eligazodni nektek abban, hogy merre induljatok, ha szuper gasztroélményekre vágytok! Legyen szó street foodról, házias vendéglőről, újhullámos étteremről, egyszerű bisztrókonyháról, delikát boltról, specialty kávézóról, termelői piacról, kisebb vagy nagyobb pincészetről, szeretne olyan helyeket bemutatni és ajánlani a nagyközönségnek, amelyekért érdemes útra kelni, és nem csak a nyár közepén! Olyan éttermeket, borászatokat és egyéb gasztro-helyszíneket tüntetnek fel egyedi grafikával, amelyeket ők is nagyon szeretnek, és ahol a tulajdonosok elkötelezettek a folyamatos és magas minőségű vendéglátás iránt.

A Balatoni Gasztrotérkép alapítója Szauer Judit gasztro-kommunikációs szakember, sok-sok éve dolgozik a hazai gasztronómiai piacon, számos márka felépítésében, sikeres kampányok lebonyolításában és rendezvények szervezésében vett részt.

A térkép a már megszokott módon a gasztroterkepek.hu oldalról letölthető, de applikáció formájában is elérhető, a digitális felületek nagyon szép modern dizájnt is kaptak. Az idei szezon fő üzenete a fenntarthatóság és a környezettudatosság lesz, ezzel kapcsolatban érkeznek a kreatív kampányok is, amiket érdemes lesz majd követni .

Ráadásul minden eddiginél több, összesen hetvennyolc vendéglátóhely részvételével, ötvenezer példányban jelent meg az idei kiadvány június elején.

Kapcsolódó

35 kiló feletti gigaponttyal dőlt meg a balatoni rekord

A korábbi csúcsot márciusban állították fel egy 34,8 kilós példánnyal. - - Április 21-én, vasárnap ve
Elolvasom

Van, ahol majdnem harminc százalékkal nőtt a szállások ára a Balatonon

A brutális emelkedést a balatonalmádiban elérhető szállások átlagára fémjelzi legjobban. - - Tavalyhoz
Elolvasom

Hatalmas változások jönnek a Budapest és a Balaton közti közlekedésben – mutatjuk a részleteket

Szinte minden buszjáratot felszámolnak, ami a főváros és Balatonfüred között közlekedik. - - Május 1-t
Elolvasom