Beachbody ToTu-termékekkel – lazacos recept a nyárra

Beachbody ToTu-termékekkel – lazacos recept a nyárra

Elkezdődött a balatoni strandszezon. Aki elérte a beachbodyt, igyekszik megőrizni alakját, aki nem, végső rohamra készül célja eléréséhez. Mindkettőben segítenek a ToTu termékek, illetve a belőlük készült fitt és egészséges ételkülönlegességek.

ToTu ugyanis egy tojásfehérjéből készült, elsősorban tejtermékek helyettesítésére (túró, sajtkrém, tejföl, tej) kifejlesztett termékcsalád. Így szénhidrátot, zsírt nem tartalmaz. Ezt az előnyös tulajdonságát a tejfehérje-allergiások, laktózérzékenyek mellett a sportolók és diétázók is hamar felfedezték maguknak.

– Bár a ToTu-termékcsalád a közelmúltban több ízesített taggal bővült, mint amilyen az ToTu epres kanalas krém vagy a ToTu kávé ital, melyek azonnal, konyhai műveletek nélkül fogyaszthatóak, elmondható, hogy egyre gyorsuló ütemben jelennek meg a termékeink felhasználásával készült receptek. Az így készült ételek amellett, hogy pont olyan ízletesek, mintha tejtermékeket használtunk volna, tejfehérjementesek, laktózmentesek, valamint szénhidrát és zsírtartalmuk is kedvezőbb. Épp ezért különösen a strandszezonban egyre népszerűbbé válnak – mondta Dr. Németh Csaba a termékek gyártójának részéről.

A számos recept közül bemutatunk egyet, a „kapros, lazacos sajthelyettesítő”-t. Elfogyasztásához jó étvágyat kívánunk!

Kapros, lazacos sajthelyettesítő

Ha kimarad a zselatin a receptből, akkor remek szendvicskrém lesz a végeredmény.

Hozzávalók:

20 dkg ToTu Rögös

20 dkg ToTu Krém

1 teáskanál só

2 teáskanál citromlé

15 dkg kókuszolaj

2-3 evőkanál finomra vágott kapor

20 dkg füstölt lazac

2 dl forró víz

2 dkg por zselatin vagy 12 lap

A zselatint feloldjuk a forró vízben, majd a többi hozzávalóval, a kapor kivételével, krémesre turmixoljuk. Hozzáforgatjuk a kaprot. Szilikon formába töltjük, végül hűtőszekrénybe téve hagyjuk megdermedni. 

tejtermék helyettesítőket előállító cég honlapján többet is megtudhatunk innovatív munkafolyamataikról, míg a Facebook oldalukon tojásmentes receptekkel is találkozhatunk.

Kapcsolódó

Összeállt a menü, hétvégén indul az őszi Gasztrohegy

Már ezer színben pompázik a badacsonyi hegyoldal, és összeállt az őszi Gasztrohegy elképesztően színes erde
Elolvasom

Elérni a csillagokat? Inkább meginni!

A pezsgő a 17. században indult világhódító útjára, és mindig is a legnépszerűbb alkoholos italok közé tart
Elolvasom

Megválasztották az Év strandételét – mutatjuk a részleteket

Idén sem a mezei főtt kukorica lett a befutó. - - Az Év strandétele idén a balatonlellei Mesés nyári k
Elolvasom