Előre a színekkel – ez az idei nyári trend!

Előre a színekkel – ez az idei nyári trend!

Ha nyár, akkor jöhetnek a lenge darabok, a színes ruhaneműk, a szemeket gyönyörködtető kollekciók. Márpedig minden jel arra mutat, hogy a nyár megérkezett, szóval itt az idő a gardróbot kicsit átrendezni és előszedni a legszellősebb, legvékonyabb modelleket, vagy ha épp nincs túl nagy tolongás ezen a téren, akkor célszerű még most, a szezon kezdetén beszerezni őket.

A sportosság a mindennapok részévé tehető?

Természetesen, és nemcsak a fizikai kimozdulások szintjén. A vonzó női leggings talán a legjobb példa erre. Nagyon jó döntés, ha edzésről, kocogásról, futásról, biciklizésről vagy esetleg túrázásról van szó, viszont kár lenne nélkülözni az előnyeit a simának, egyszerűnek mondható hétköznapokban. Lévén a gyártók nagyon odafigyelnek arra, hogy a modellek ne csupán az árnyalatok terén képviseljenek szemeket kényeztető sokszínűséget. Mondjuk úgy is, az kétségtelenül, de túl a színvariációkon a szabás, a minta, a tervezés apró részletei mind-mind azt a tényt erősítik, hogy ez az a ruhanemű, ami jelentősebb szerepet kaphat a nyáron, mint valaha. Hogy miért? Azért, mert kényelmes, jó érzés felvenni, hordani, vékony, így aztán a hőség sem jelenthet kihívást, miközben a légáteresztő tulajdonsága kimagasló. Vagyis mindegy, hogy az izzasztó pillanatokat a kánikula vagy egy kiadós edzés váltja ki, a lényeg, hogy a megfelelő öltözetben mindez nem jelenthet semmiféle akadályt.

Melyik anyag az örök befutó?

stílusos női nadrágok között számtalan variáció található, tehát nem könnyű kiválasztani azt az egyet, ami valamiért slágernek, sőt megunhatatlan örökzöldnek tűnik. De mégis. A döntés egyszerűbb, mint gondolnánk, lévén a farmert semmi sem képes lekörözni, immár évtizedek óta. Naná, hogy a nyári időszakban is bőven jut tér és hely a trendi variánsoknak, amik mindennek tetejében stílusosság terén is az élen járnak.

De természetesen a kínálatban számtalan kollekció áll sorban a figyelemért, az elismerésért és nyilvánvaló módon a vevőkért. Az idei jelszó a sokszínűség, szóval jöhetnek az igazán extrém árnyalatok, de azért tovább hódíthatnak a hagyományosabbnak mondható színvariációk is. A fő az egyediség, az egyéniség megélése és ezzel együtt a nyár minden mementójának átérzése. A testhez illő öltözet nagyban támogathatja a felejthetetlen élmények 100%-os megtapasztalását és azok megőrzését, amik még télen is képesek megmelengetni a szívet.

Fotó: GingerKitten / Shutterstock.com

Kapcsolódó

Legyen saját strandja, építsen kerti medencét!

- Amikor beköszöntenek a forró nyári napok, egyre többször előtérbe kerül az a kérdés, hogy hogyan is vész
Elolvasom

A Tommy Hilfiger kiegészítők nyaraláskor is stílusossá teszik

Nem számít, hogy belföldön vagy külföldön utazunk, fontos, hogy az ékszerekről, kiegészítőkről egyik esetb
Elolvasom

Korszerű építési megoldások: a támfal és a thermobeton

A balatoni építkezések során rendkívül fontos a hőszigetelés, hiszen a legtöbb építményt csak nyáron haszná
Elolvasom