Brutális késelés történt Balatonalmádiban, az áldozat életveszélyes állapotban van

Brutális késelés történt Balatonalmádiban, az áldozat életveszélyes állapotban van

Késeléssel végződött egy nő miatt kibontakozott konfliktus Balatonalmádiban. A megsebesült fél elhagyta a helyszínt, ám később, a település belvárosában összerogyott. Állapota jelenleg életveszélyes – tájékoztatott a deltahirek.hu.

Állampolgári bejelentésre érkeztek a mentők egy földön fekvő férfihez Balatonalmádiban hétfőn este. Máté Alexandra rendőrségi szóvivő elmondta, egy 40 éves helyi férfi, előzetes szóváltást követően egy alkalommal, hátulról megszúrta a 26 éves férfit.

A helyszínen kiderült, hogy a szúrás egy családi háznál történt, úgy tudják egy nő miatt tört ki a veszekedés, ami késelésbe torkollott. A megszúrt férfi elmenekült a helyszínről, majd az egyik belvárosi utcában esett össze. A helyiek szerint a megkéselt alföldi férfi előbb egy virágágyáson keresztül esett, majd több méteren keresztül vonszolta magát a földön, próbált felállni, de ereje egy építkezés előtti részen, az utcán elfogyott, végül ott találtak rá.

Máté Alexandra rendőrségi szóvivő hozzátette, a 40 éves elkövetőt a rendőrök elfogták és őrizetbe vették. Jelenleg súlyos testi sértés miatt indított eljárást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. Úgy tudják a megszúrt férfit még aznap éjszaka meg kellett műteni, továbbra is életveszélyben van – olvasható a hírportál közösségi oldalán.



Forrás: deltahirek.hu
Fotó: Pexels

Kapcsolódó

Ismét a BAHART flottájában a 111 éves Jókai hajó

A sokat látott hajó 2003-tól közlekedik újra a Balatonon. - - Visszanyerte eredeti színvilágát és küls
Elolvasom

35 kiló feletti gigaponttyal dőlt meg a balatoni rekord

A korábbi csúcsot márciusban állították fel egy 34,8 kilós példánnyal. - - Április 21-én, vasárnap ve
Elolvasom

Van, ahol majdnem harminc százalékkal nőtt a szállások ára a Balatonon

A brutális emelkedést a balatonalmádiban elérhető szállások átlagára fémjelzi legjobban. - - Tavalyhoz
Elolvasom