Brutális késelés történt Balatonalmádiban, az áldozat életveszélyes állapotban van

Brutális késelés történt Balatonalmádiban, az áldozat életveszélyes állapotban van

Késeléssel végződött egy nő miatt kibontakozott konfliktus Balatonalmádiban. A megsebesült fél elhagyta a helyszínt, ám később, a település belvárosában összerogyott. Állapota jelenleg életveszélyes – tájékoztatott a deltahirek.hu.

Állampolgári bejelentésre érkeztek a mentők egy földön fekvő férfihez Balatonalmádiban hétfőn este. Máté Alexandra rendőrségi szóvivő elmondta, egy 40 éves helyi férfi, előzetes szóváltást követően egy alkalommal, hátulról megszúrta a 26 éves férfit.

A helyszínen kiderült, hogy a szúrás egy családi háznál történt, úgy tudják egy nő miatt tört ki a veszekedés, ami késelésbe torkollott. A megszúrt férfi elmenekült a helyszínről, majd az egyik belvárosi utcában esett össze. A helyiek szerint a megkéselt alföldi férfi előbb egy virágágyáson keresztül esett, majd több méteren keresztül vonszolta magát a földön, próbált felállni, de ereje egy építkezés előtti részen, az utcán elfogyott, végül ott találtak rá.

Máté Alexandra rendőrségi szóvivő hozzátette, a 40 éves elkövetőt a rendőrök elfogták és őrizetbe vették. Jelenleg súlyos testi sértés miatt indított eljárást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. Úgy tudják a megszúrt férfit még aznap éjszaka meg kellett műteni, továbbra is életveszélyben van – olvasható a hírportál közösségi oldalán.Forrás: deltahirek.hu
Fotó: Pexels

Kapcsolódó

Már a part sem elég: bevezették a Balatont az MNB konferenciaközpontjába

Engedélyt kapott egy úgynevezett "jóléti vízfelület” kialakítására az egykori balatonakarattyai MÁV-üdülő
Elolvasom

Folytatódik a Garten, de a déli parton is gyűlnek a bulifelhők

Javában zajlik a Garten art dzsembori Lovason, Csopakon, illetve Felsőörsön és mellé egy rock- és egy iroda
Elolvasom

Nem lesz könnyű tankolni a Balatonnál pár hétig

A hiányzó üzemanyag mennyiség egy részét a magyar stratégiai készlet felszabadításával igyekeznek pótolni.
Elolvasom