Brutális béreket kínál az ALDI a balatoni üzleteiben – mutatjuk mennyit

Brutális béreket kínál az ALDI a balatoni üzleteiben – mutatjuk mennyit

A legszorgalmasabb szezonális munkavállalók bruttó fizetése akár a félmillió forintot is meghaladhatja.

A nyár beköszöntével mindenki igyekszik kikapcsolódni és feltöltődni. Az ALDI szeretne hozzájárulni a gondtalan nyaraláshoz, ezért kiemelt figyelmet szentel a magyar turisztikai régiókban található üzleteinek. A nyaralók számára fontos, hogy minőségi és változatos termékeket találjanak a bevásárlás során, így az áruházlánc szezonális kínálata szem előtt tartja ezeket az igényeket – írja a hirbalaton.hu.

Az ALDI által kínált széles termékválaszték nemcsak a helyi lakosokat, hanem a nyaralókat is szolgálja, akik kényelmesen tudnak bevásárolni a nyári időszakban. Az áruházlánc hosszabb nyitvatartási idővel és számos intézkedéssel biztosítja a gondtalan és kellemes bevásárlási élményt a fogyasztók számára. Az átlagosnál magasabb vásárlószámot szolgál ki Balaton környéki üzleteiben az áruházlánc, amely ismét bővített termékválasztékkal, köztük non-food termékkel, fagylaltokkal, grilltermékekkel és helyi borokkal készül a fő nyaralási szezonra.

Az ALDI ebben az évben is kiemelt, az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánítja június 1. és augusztus 31. között 10 Balaton környéki üzletét, amelyek a korábbinál is hosszabb nyitvatartással várják a vásárlókat, még jobban alkalmazkodva nyaralók életéhez.

A korábbi évek tapasztalata alapján, a magasabb vásárlószám minőségi és gördülékeny kiszolgálása érdekében ismét bővíti dolgozói létszámát az ALDI és közel 100 új, szezonális munkahelyet hoz létre a nyári időszakra a 10 érintett üzletben. A munkakeresők határozott idejű munkaviszony keretén belül dolgozhatnak teljes, vagy heti 20, 30, 35 órás részmunkaidőben.

A vállalat a szezonális balatoni pozíciókban tovább emelte béreit, így ezekben az üzletekben heti 30 óra esetén bruttó 399 525 forint, 35 óra esetén 466 113 forint, míg 40 órás munkaviszony esetén bruttó 532 700 forint a járandóság.

Az ALDI juttatási csomagja kivételesen vonzó ajánlat lehet azok számára, akik a nyári időszakban a Balaton környékén vállalnának munkát. Az áruházlánc ezekbe a pozíciókba felsőoktatási hallgatók jelentkezését is várja.


Forrás: hirbalaton.hu
Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt

Kapcsolódó

35 kiló feletti gigaponttyal dőlt meg a balatoni rekord

A korábbi csúcsot márciusban állították fel egy 34,8 kilós példánnyal. - - Április 21-én, vasárnap ve
Elolvasom

Van, ahol majdnem harminc százalékkal nőtt a szállások ára a Balatonon

A brutális emelkedést a balatonalmádiban elérhető szállások átlagára fémjelzi legjobban. - - Tavalyhoz
Elolvasom

Hatalmas változások jönnek a Budapest és a Balaton közti közlekedésben – mutatjuk a részleteket

Szinte minden buszjáratot felszámolnak, ami a főváros és Balatonfüred között közlekedik. - - Május 1-t
Elolvasom