Vádat emeltek egy férfi ellen, aki nőket filmezett le mellékhelyiségekben

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki mellékhelyiséget használó nőkről készített videófelvételeket a tudtukon kívül –  közölte a Somogy Vármegyei Főügyészség az MTI-vel.

A közlemény szerint a Kaposvári Járási Ügyészség jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett tiltott adatszerzés bűntette miatt emelt vádat az ügyben.

A húszas éveiben járó váci férfi idén májusban és júniusban egy budapesti szórakozóhelyen, illetve nyáron egy Balaton-parti fesztiválon elrejtőzött a nyilvános, a női mellékhelyiséggel szomszédos WC fülkében azért, hogy a mellékhelyiséget használó nőkről titokban videófelvételeket készítsen.

“A vádlott a mobiltelefonját a fülkék közös oldalfala felett átemelte, és a készülékkel rögzítette az illemhelyiség használatát” – írták.

A férfi Budapesten, illetve a Balaton-parton egyaránt nyolc-nyolc nőről készített ilyen módon felvételeket, mígnem a férfi cselekményét az egyik sértett észrevette, és előbb a férjét, majd a fesztivál biztonsági szolgálatát értesítette a történtekről.  

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt – áll a közleményben.


Kapcsolódó

Május végéig vágható géppel a balatoni strandokon a hínár

A vágáshoz az úgynevezett mederkezelő hatóság engedélye szükséges. - - Május végéig lehet géppel vágni
Elolvasom

Bölcsőde nyílt Vonyarcvashegyen

Az új intézmény működése szimbiózisban zajlik a szomszédos óvodáéval. - - Átadták Vonyarcvashegy új, 1
Elolvasom

Hal és bor a parton – Négynapos fesztivál kezdődik Balatonfüreden

A környék legnevesebb pincészetei közül is jó páran képviseltetik magukat a rendezvényen. - - Bor, zen
Elolvasom