Immár ötcsillagos a balatonfüredi Anna Grand Hotel

Immár ötcsillagos a balatonfüredi Anna Grand Hotel

A minősítés még a századokat átélt, ikonikus balatonfüredi épület életében is mérföldkőnek számít.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően megkapta az ötcsillagos minősítést a történelmi épületben működő, tavaly felújított balatonfüredi luxusszálloda – tájékoztatott a hirbalaton.hu.

A 19. századig visszanyúló történelméről híres Anna Grand a kifinomult pihenést kereső utazók kedvelt célpontja. A szálloda elkötelezett törekvése, hogy közép-európai szinten is kiemelt turisztikai desztinációvá váljon, ennek az útnak egy újabb mérföldköve a most elnyert ötcsillagos minősítés is – áll a hotel közleményében.

„Örömmel jelentjük be, hogy mostantól ötcsillagos szállodaként működünk tovább. Kiemelkedően fontos mérföldkő ez számunkra, hiszen munkatársaimmal elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a visszatérő és új vendégeinknek egyaránt páratlan vendéglátást és felejthetetlen élményeket nyújtsunk. Ez az élmény pedig egyet jelent az eleganciával és kényelemmel” – mondta Szabó Szabolcs, az Anna Grand Hotel igazgatója.

Az ötcsillagos elismerés a szálloda különböző aspektusait érinti, beleértve az elegáns báltermet –  amely az Angol kerttel együtt hagyományosan az Anna-bál otthona –, a szobákat, a lakosztályokat, a belső terek kialakítását, az étkezést és a wellness részleg szolgáltatásait, valamint azt a környezetet, amiben a szálloda működik 1786 óta.

Forrás: hirbalaton.hu
Fotó: annagrandhotel.hu

Kapcsolódó

Nem nagyon kapkodtak az ötmilliárdos tihanyi ingatlan után

A szóban forgó üdülő épületei majdnem húsz éve állnak használaton kívül. - - Első körben nem sikerült
Elolvasom

Páratlan égi jelenségek várnak ránk október második felében

Különleges együttállásokat figyelhetünk meg, amennyiben a felhőzet, illetve annak hiánya, ezt lehetővé tesz
Elolvasom

Kiterjedt kerékpártolvaj hálózatot buktattak le a balatonalmádi rendőrök

A nyomozás végül még a határon túlra is kiterjedt - tájékoztatott a police.hu. - - Egy budapesti lakos
Elolvasom