A kis méretű masszázsmedencék előnyei

A kis méretű masszázsmedencék előnyei

Ahogy a legtöbb terméknél tapasztalható, a jakuzziknál is egyre szélesebb a modellek palettája. Ebben a kínálati tengerben érthető, hogy elég nehéz választani és még nehezebb jó döntést hozni, hogy tényleg a saját igényeinknek megfelelő medencét vásároljuk, és semmiképpen sem valami túl- vagy éppen alulméretezett modellt.

A következő cikkben a kis méretű, kétszemélyes masszázsmedencékről lesz szó, és hozunk egy konkrét példát, a HotSpring Spas Highlife Triumph 2 fekvőhelyes modelljét.

Milyen szempontok szerint válasszunk masszázsmedencét?

Ebben az esetben igen sok síkon kell gondolkozni, hiszen figyelembe kell venni a rendelkezésre álló hely méretét, a hely adottságait (van-e vízvételi lehetőség, mennyire egyenes/sarkos, stb.), és nem elhanyagolandó az sem, hogy milyen rendszerességgel és hány fő fogja használni egyszerre. 

A 2 személyes jakuzzik előnyei

Amennyiben úgy tervezitek, hogy a jakuzzi a magányos kikapcsolódás helyszíne lesz, vagy esetleg a pároddal itt szeretnétek kettesben kipihenni magatokat és megbeszélni egy hidromasszázs közben a nap eseményeit, ráadásul nem terveztek rendszeresen vendégeket fogadni a medencében, akkor a kétszemélyes modellek ideálisak lehetnek számotokra. 

Ezek kis helyet foglalnak, mégis ugyan azt a felszereltséget és kényelmi szintet fel tudják mutatni, mint a nagyobb méretű társaik. Ha meghitt környezetet szeretnél teremteni, egy ilyen méretű medencével lényegesen könnyebb dolgod lesz.

Te is most tervezed, hogy beszerzel egy jakuzzit? Nézd meg a SpaTrend legkényelmesebb masszázsmedencéit, hogy a legszínesebb évszak szépségeit már a saját medencéd melegében szemlélhesd!

A HotSpring Spas Highlife Triumph

A gyártó több évtizedes múltra tekint vissza a jakuzzik készítésében, Amerikában, a jakuzzizás hazájában is a legjobbak között tartják számon. A medencék megjelenésénél törekednek minél letisztultabb, de mégis luxus stílust képviselni, és mindeközben a belső értékekre is nagy hangsúlyt fektetnek. A HotSpring medencék kimagasló ergonómiai tulajdonsággal rendelkeznek, hogy teljes legyen bennük a kényelemérzet. 

A 2 fekvőhelyes Triumph modell sem kivétel a fentiek alól. Könnyen kezelhető az audio- és a vizuális rendszerek kezelése, így nem kell sokat tapogatóznod, mikor a színterápiát vagy a kedvenc zenéd szeretnéd elindítani, de a kényelmes kezelőfelületen egyszerűen beállíthatod a masszázs erősségét is.

A két fekvőhelyen kívül további 2 ülőhely is található benne, így akkor sem kell szabadkoznotok, ha vendégeket fogadtok, és szeretnétek mindannyian megmártózni a meleg vízben egy kellemes hidromasszázs erejéig. Négy felnőtt számára is kényelmes lehet tehát, de ha ketten használjátok, akkor sem fogjátok óriásinak érezni a Triumph modellt.

Kapcsolódó

Melyik a legjobb márka, ha téli gumiról van szó?

Ha téli gumi vásárlásán töröd a fejed, akkor hatalmas választékkal fogsz szembesülni. Egy hipermarketben pe
Elolvasom

Asztali etikett – gyorstalpaló az evőeszközökhöz

Habár az evőeszközök a mindennapos használati tárgyak közé tartoznak, sokan mégis bajban vannak, amikor pél
Elolvasom

Férfi kabátok a téli időszakra

Ahogy elérkezik a hidegebb időjárás, előkerülnek a gardrób mélyéről a férfi kabátok és a dzsekik egyaránt.
Elolvasom