A megismételhetetlen pillanat egy vászonképen

A megismételhetetlen pillanat egy vászonképen

A tavaszi vagy nyári esküvő megtervezését már időben el kell kezdeni, ha nem akarunk kapkodni, és elegendő időt szánunk a részletek kidolgozására. A tervezés során mindenképpen gondoljunk a vászonképekre is, mert életünk nagy napjáról készült emlék lehet!

Örök emlék a vászonkép

Az esküvő egy pár életének az egyik legboldogabb és legvarázslatosabb napja, amit családi és baráti körben élnek át a szeretteikkel egy mesés helyen. A tökéletes napról nem mindegy, hogy milyen képek és emlékek születnek! 

A Vaszonkepem.hu minőségi vászonképeiben hosszú évekig úgy gyönyörködhetünk, hogy nem romlik a minősége. Amikor évek múltán rápillant a házaspár a művészi festővászonra nyomott képre, úgy érezhetik, mintha csak tegnap történt volna az esemény.

Különleges és egyedi

Egy esküvői kép is lehet különleges, maradandó emlék, főleg akkor, ha az esküvőn résztvevő vendégek rajta hagyják az ujj- vagy tenyérlenyomatukat. Ennél egyedibb már nem is lehetne a kép. Az összhatás harmonikus, mert a lenyomatokhoz használt festékek színei összhangban vannak a kép domináns színeivel. Különleges és kissé absztrakt alkotás is születhet így, ami fő helyre kerülhet a nappaliban.

Apró ajándék a násznépnek

Kedves gesztus, ha az ifjú pár is megajándékozza az esküvőn résztvevő vendégeket egy kis tárggyal, ami maradandó lehet, és felidézi a szép napot. Érdemes időtálló tárgyat választani, ami évek, évtizedek múlva is eszünkbe juttatja a boldog pillanatot. Az ajándéktárgy lehet bármi, akár egy kulcstartó, hűtőmágnes vagy elegáns toll, ami gravírozott vagy lézervágott technikával készül.

Az esküvő bizony sok szervezéssel jár

Már a megfelelő ültetési rend is fejtörést okozhat, nem még az megfelelő ültetőkártyák kiválasztása. Nagyon sok esküvőn alakulnak életre szóló barátságok vagy éppen szövődnek szerelmek, ezért kell körültekintően és tapintatosan kiválasztani, hogy a szingli barátok, családtagok ki mellé üljenek. 

Ötletes megoldás, ha a Vaszonkepem.hu weboldaláról rendelsz egy ültetési rendet, ez biztos minden vendég tetszését elnyeri, arról nem is beszélve, hogy maradandó emlék lesz. Már az is izgalommal töltheti el a vendégsereget, amikor megnézik a listát, hogy ki mellett fognak helyet foglalni.

Ne feledkezz meg a programokról!

A szórakoztató és vicces programok adják meg egy esküvő sava borsát. A jól megszervezett és mindenki számára szórakoztató programokat bizonyára sokáig fogják még emlegetni a vendégek. Az egymást követő események listáját is érdemes egy roll up-on elkészíttetni, hogy minden kedves meghívott tudjon tájékozódni, hogy mikor mi következik.

Tavaszig és nyárig még van időd, de az ötletelést és szervezést már ideje elkezdeni annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen. Ha a minőségre és maradandóságra törekszel, akkor a nagy napotok mindenki számára egy örök emlék lesz!

Kapcsolódó

Készíts te is ellenállhatatlan lakásdekorációt!

Mindannyian jobban érezzük magunkat otthonunkban, ha pár díszítőelemet elhelyezünk a lakás különböző pontj
Elolvasom

Olcsó megoldások a nyaraló dekoratív felújításához

Manapság különösen nagy kincs, ha van egy nyaralónk, hiszen remek lehetőséget ad arra, hogy a nagyváros nyü
Elolvasom

Az ajándék, amit egészen biztosan jó adni és kapni is

Az ajándékozásnak ezernyi oka lehet, de a mozgatórugója, valamint a hatás, amit el szeretnénk vele érni, tö
Elolvasom