A szezonra készül Gyenesdiás

A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület, illetve a fenntartásában működő Tourinform iroda a települési fejlesztésekkel lépést tartva, és a folyamatosan alakuló igényekhez igazodva lendületesen készül a 2021-es szezonra.

Friss, új kiadványok

Megérkeztek a nyomdából idei, megújult kiadványaik, mint a Rendezvény és garantált programajánló 2021, Hétpecsétes hétpróba játékuk füzete, valamint újdonságaik, mint a Gyenesdiási Gasztrokalauz. Térségi együttműködésben aktualizálták a West Balaton kedvezménykártya elfogadói füzetét, miután új elfogadóhelyekkel bővült a kedvezményrendszer.

Az ingyenes kiadványokon túl újdonságként a legnépszerűbb gyalogtúra útvonalukhoz, a Családi túrához foglalkoztatófüzetet készítettek. A füzet térképpel segíti a tájékozódást, játékos feladatokkal szórakoztatja a kicsiket, és sok érdekes információt tartogat a túra látnivalóiról az egész család számára.

Feltöltötték térképkészletüket is, sőt, újdonságként Kéktúra pecsételőfüzet is kapható a Tourinform irodában.

Tapasztalataik szerint keresik, és szívesen fogadják a vendégek a nyomtatott programajánlókat, térképes kiadványokat, amelyeket az okoseszközök terjedése, az online tartalmak sok esetben nem váltanak ki.

Újraindul a kalandjáték

Az egyesület saját fejlesztésű kalandtúrája, a GyenEScape játék – amely 2020-ban nagy sikerrel debütált a település kínálatában –, hamarosan ismét elérhetővé válik. A játékra a Tourinform irodában lehet időpontot foglalni.

Aktualizált információs anyagok

Szezon előtt frissítették a helyi és a térségi turisztikai attrakciók adatbázisát is (nyitvatartások, árak), melyet partnereik számára is elérhetővé tesznek évről-évre. Nyomtatható hajómenetrendet is készítettek a Keszthelyi-öböl sétahajó- és menetrendszerinti járatairól, mely szintén nagy segítség partnereiknek a vendégek tájékoztatásában.

Aktualizálják, hamarosan indítják Jó reggelt Gyenesdiás! című napi hírlevelüket. A 3-nyelvű kiadvány állandó rovatai: időjárás és vízhőmérséklet előrejelzés, program-, túra- és kirándulási ajánlat, gasztroajánló és a nap idézete. A hasznos információkat, tippeket tartalmazó napi hírújság az Egyesület partnerein keresztül jut el a vendégekhez, akik örömmel fogadják és keresik a szabadság tervezését segítő tippeket.

Továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy partnereiket szezon előtt ellássák információs anyagokkal, így az aktív együttműködésnek köszönhetően sok esetben már a szálláshelyen széleskörű tájékoztatást, hasznos kiadványokat kapnak a vendégek. Intenzív online jelenlétüknek is köszönhetően az okoseszközök segítségével könnyen naprakész információhoz juthatnak az érdeklődők.

Biztos pont széleskörű szolgáltatáskínálattal

Mindezek mellett a településen nyaraló vendégek számára biztos pont a Tourinform iroda, így sokan akár többször visszatérnek kérdéseikkel, ügyes-bajos problémáikkal nyaralásuk során. Egyre általánosabbá válik, hogy a strandolás mellett más élményeket is terveznek a vendégek, és nem csak akkor érdeklődnek látnivalók, kirándulási tippek iránt, ha már beborult az ég 🙂

Online és offline információszolgáltatás mellett kerékpárkölcsönzőt működtetnek, ajándéktárgyakat, térképeket, különböző programokra jegyet értékesítenek, kezelik a kedvezménykártyákat.

Az egyesületi iroda információszolgáltatási tevékenységen túl ellátja a település turisztikai marketing feladatait, termékfejlesztésen dolgozik, továbbá – a teljesség igénye nélkül – szervezetfejlesztési, adminisztratív, koordinációs, érdekképviseleti, panaszkezelési, pályázatmenedzsment feladatokat lát el.

A Gyenesdiási Tourinform iroda egész évben készséggel áll partnerei és a vendégek rendelkezésére, mely a főszezonban a látogatók igényeihez igazított, hosszított nyitvatartással üzemel.

További információk: www.gyenesdias.info.hu, de érdemes a facebook.com/Gyenesdiás oldalunkat is követni.

Kapcsolódó

Filmklub indul a Balaton Moziban

A havonta jelentkező rendezvénysorozat kultikus filmalkotásokat mutat majd be a füredi Balaton Mozi vetítőt
Elolvasom

A baglyok szaporodását költőládák kihelyezésével segítheti a lakosság

Műfészkek, költőládák kihelyezésével segítheti a lakosság és az önkormányzatok a településlakó, rágcsálópus
Elolvasom

Eredménytelenül zárult a badacsonytomaji Szegedy Róza Ház hasznosítási pályázata

Ajánlat híján eredménytelenül zárult a badacsonytomaji Szegedy Róza Ház hasznosítására kiírt pályázat - köz
Elolvasom