A tudás érték! Jó ötlet szakmai könyvet ajándékozni karácsonyra 

Mit vegyek karácsonyra? – teszik fel a kérdést oly sokan. A családon, rokonságon kívül az üzleti partnereket is illik meglepni valamivel, így köszönni meg az éves együttműködést. A mi ajándékötletünk: szakkönyv.

Ajándékötlet üzleti partnerek számára

A családját jól ismeri az ember, így viszonylag könnyen ki tudja találni, ki, minek örülne. Nehezebb a helyzet azonban, ha üzleti partnerünknek, munkatársainknak szeretnénk köszönetet mondani az év végén. A logózott bögre és a gravírozott toll már túl unalmas, szinte tucatajándékká vált, nincs benne semmi személyes.

Érdemesebb valami olyasmit választani, ami érdekes, egyedi és jól is hasznosítható a másik ember számára. Ez pedig a könyv, ezen belül is valamely szakkönyv. Hogy miért? Minden üzletember tudja, hogy a tudás értékes, és minél többet olvas valaki, annál több ötletet talál, így nagyobb haszonra tud szert tenni. Egy jó szakmai könyv aranyat ér, és aki kapja, mindig emlékezni fog arra, aki adta.

Ami mindenkit érdekel: rendezvényszervezés és protokoll

A következő lépés kiválasztani azt a könyvet, ami biztosan tetszeni fog a partnerünknek. A lényeg, hogy olyan témáról szóljon, ami az üzleti életben és a magánéletben is hasznosítható információt tartalmaz, ugyanakkor izgalmas, lebilincselő és sok értéket adó olvasmány. Létezik ilyen könyv, a címe: Rendezvénybiblia. A MOE Rendezvényakadémia kiadványáról van szó, melyet Varga Péter, az ismert szakember írt közel 20 éves tapasztalata alapján. A szerző rendezvényszervezőként és rendezvényszervező tanfolyam vezetőjeként is segíti értékes ötleteivel, szakmai tippjeivel az olvasót. 

A Rendezvénybiblia magával ragadó stílusa és részletessége miatt letehetetlen olvasmány. Nemcsak rendezvényszervezők, hanem cégvezetők, HR-esek, pedagógusok és kommunikációs szakemberek is tanulhatnak belőle, hiszen nekik is közük van a rendezvényszervezéshez. De akár étteremtulajdonosoknak, pincéreknek, szakácsoknak, hoszteszeknek vagy hangosítással foglalkozóknak is adhatjuk: ennek a 270 oldalas, igényesen megírt szakkönyvnek biztosan nagyon örülnek majd.

Egy könyv az illemről

A MOE Rendezvényakadémia kiadásában nem csak ez a mű jelent meg, egyéb szakmai könyvet is kínálnak érdeklődőknek. Igen kelendő az Iskola után, siker előtt című kiadványuk, melyet Micski Marianna protokollszakértő írt. A könyv a viselkedéskultúra alapszabályait ismerteti meg a tanulni vágyókkal olvasmányos formában. Nélkülözhetetlen kiadvány ez az érettségizők, friss diplomások számára, akik most indulnak el a nagybetűs életben. 

A business etikett és az üzleti kommunikáció elemeit magába foglaló írásból számos hasznos információt tud megszerezni az olvasó, melyek segítik őt az illem elsajátításában. A kézfogástól kezdve az ajándékozás etikettjén át az üzleti öltözékig mindenről szó esik ebben a hiánypótló kiadványban. 

Mindkét könyv megrendelhető a MOE Rendezvényakadémia honlapján, nekünk már csak a díszcsomagolást kell megoldanunk.

Kapcsolódó

Mire kell figyelni divatkiegészítő választásnál?

Ma már egyre könnyebb a férfiaknak és a nőknek is divatkiegészítőként órát, ékszert vagy esetleg egy divato
Elolvasom

Gyújtógyertyák – mire valók és hogyan működnek

Egyetlen belső égésű motor sem indítható el gyújtógyertya nélkül. Ebben az áttekintésben megnézzük ennek az
Elolvasom

FAT fire útmutató: az életmód amellyel marad pénz nyugdíjra és utazásra is

A Fat Fire a FIRE mozgalom egyik fokozata. Egy manapság egyre jobban teret hódító, és a fiatal generációk k
Elolvasom