A Pokémon-őrület soha nem érhet véget!

A Pokémon-őrület soha nem érhet véget!

Némi költői túlzással, de amióta világ a világ, a Pokémonok velünk vannak. Népszerűségük valamiért hihetetlen nagy, és nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben ez változni fog. Sőt, újabb és újabb koncepciók mentén élvezhetjük a társaságukat!

Tudtad? A Collect All széles kínálatában a focis és Forma-1-es kártyák mellett POKÉMON kollekciók is elérhetőek, melyeket akár a virtuális világban is felhasználhatsz!

Mitől olyan népszerű bármi, ami Pokémon?

A Pokémon világa rendkívül sokszínű és változatos. Ráadásul már igazán az új generációkhoz szól, egy videójátékból jött az egész ötlet és megvalósítás. Sokféle formában jelent már meg azóta, kezdve az eredeti játéktól a kártyákig és a filmes világig. Rajongók tömegei kaptak széles lehetőséget rá, hogy mélyebben belemerüljenek ebbe a különös világba és kedvenc karaktereik jelenjenek meg előttük. Valószínűleg sokan arra is emlékeznek, amikor egy applikáció miatt szinte megőrültek az emberek, és járták szinte vakon az utcákat az újabb és újabb Pokémonokat kutatva.

Azt se felejtsük el, hogy mekkora közösség áll a Pokémon mögött. Rajongók tömegei osztják meg egymással szenvedélyesen élményeiket, mémeket osztanak meg, rajzok és cosplayek készülnek és így tovább. Ez a fajta közösségépítés és együttműködés tovább erősíti a Pokémon brandjét, vonzerejét és varázsát.

Pokémon kártyák és lapok – amelyek a virtuális világban is jól jönnek!

Mondani sem kell tehát eredetéből is adódóan, de a Pokémon kártyák és lapok a virtuális térben rendkívül népszerűek és keresettek manapság is. Gondoljunk csak bele, hiszen ezek a kollekciók a különböző játékokban is ugyanúgy felhasználhatóak. A gyűjtögetés, a cserélgetés pedig már a mindennapok részévé tartozik.

Ma a játékosok már könnyen hozzáférhetnek a kártyákhoz és paklikhoz anélkül, hogy akár csak fel kellene kelni a számítógép elől. A különböző játékplatformok pedig számos lehetőséget kínálnak a versenyzésre és a közösségi interakcióra. Akár új barátságokat is lehet kötni, globális közösségekbe kapcsolódni az egész világon és virtuális térben.

Egyéb kollekciók, focis és Forma-1-es Topps, Panini kártyák és lapok

A Collect All széles kínálatában többféle Pokémon-kollekció is elérhető az egyszerűbb csomagoktól kezdve egészen a részletes, komplex dobozokig. De ne felejtsük el, hogy az ország legnagyobb webáruháza a két legnépszerűbb sport, a foci és a Forma-1 terén is rengeteg izgalmas lehetőséget tartogat a rajongók számára. Szabad az adok-kapok, méghozzá külföldi exkluzív termékekkel, a kártyákhoz szükséges kártyavédelemmel és szériánként bontatlan termékekkel.

Amennyiben valakit mindegyik terület lázba hoz, a legjobb korba született: Pokémon, foci, Forma-1? Olyan portfóliót alakíthatsz ki magadnak, amit még egy Wall Street-i befektető is kőkeményen megirigyelne!

Kapcsolódó

Meztelenség a filmkockákon – az erotika megjelenése a filmtörténetben

Az első filmes csók még botrányt kavart. Manapság pedig már nem létezhet film nélküle, akkor sem, ha nem ro
Elolvasom

Hogyan kell beállítani a kardántengelyt?

A kardán a legfontosabb alkatrészek közé tartozik minden egyes jármű esetében. A meghajtási rendszer egyik
Elolvasom

Hogy néz ki egy jó szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás? 

Egy jó szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás épp azt tudja nyújtani számunkra, amire szükségünk van,
Elolvasom