A vízimentők maszkokkal segítenek

A vízimentők maszkokkal segítenek

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata orvosi maszkok beszerzésével veszi ki a részét a koronavírus visszaszorításáért folytatott küzdelemben. Kórházak, orvosi praxisok, gyógyszertárak és önkormányzatok, valamint cégek és magánszemélyek FFP2, FFP3 és N95 maszk rendeléseit regisztrálják. Egy héten belül érkezik az első 20.000 darab.

FFP2, FFP3 és N95 maszkokat lehet előrendelni. A megbízható gyártóknál ezekre is sokat kell várni és a szállítás nagyon bizonytalan a légi forgalom terheltsége miatt – olvasható a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának a napokban megjelent felhívásában. A szervezet Facebook oldalán közzétett bejegyzésben azt írják:  az árak is folyamatosan változnak, várhatóan emelkedni fognak, mint ilyen helyzetben minden.
“Komolyabb, megbízható gyártó minimum 50 ezer db-os megrendeléssel foglalkozik, mi most ennél kevesebb darabszámban is tudunk előjegyzéseket felvenni. Ha bárkinek ilyen eszköz beszerzésére van szüksége, akkor írjon nekünk az iroda@vizimentok.hu email címre.

Tegnap este a témában újabb bejegyzés érkezett, melyben azt írják: kemény és bonyolult szervezési időszakot zártak le.

“Partnerünkkel, a Top Cop Security Zrt-vel sikerült megrendelnünk az első 20.000 db FFP2 maszkot, megkezdték a csomagolást és a jövő hét végére megérkezik a szállítmány.” – olvasható a közleményben.


Forrás: hirbalaton.hu Fotó: szeretlekmagyarorszag.hu

Kapcsolódó

Fördős Zé és Vadon Jani is imádta a déli parti éttermet

A déli part gasztrokikötőjének számító Port Étterem & Panzió a tavalyi második helyezés után
Elolvasom

Jól muzsikált a szezon a horgászok számára is

A koronavírus hatásai nem befolyásolták számottevően a balatoni horgászok aktivitását, hangzott el a Balat
Elolvasom

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Kisfaludi templomrom, Mindszentkálla

Mindszentkálla határában, a Kopasz-hegyből mered ki egy pár falcsonk, amelyek egy legendákkal átszőtt, miti
Elolvasom