Balogh Eleni fejére került a korona az idei Miss Balaton választáson

Balogh Eleni fejére került a korona az idei Miss Balaton választáson

A 19 éves budapesti Balogh Eleni nyerte el 2019-ben a Miss Balaton címet, ezen felül ő lett a közönségszavazás győztese is, aminek velejárójaként egy egyéves modellszerződést kapott.

Az első udvarhölgynek Kulin Brigittát, aki a közönségszavazás harmadik helyezettje lett, a második udvarhölgynek pedig Lakatos Annabellát választotta zsűri. A közönségszavazás második helyét Németh Mónika szerezte meg a balatonfüredi szabadidő- és konferencia-központban, a Miss Balaton döntőjén. A győztesek az elismerséen túl értékes ajándékokat kaptak.

 

A top 12-be bekerült lányok a finálé előtt háromnapos fotótáborban vettek részt, majd egyhetes felkészítő tábor várt rájuk, hogy a legjobb formájukat hozzák a döntőn. Az öttagú zsűri, élén Erdélyi Melinda korábbi szépségkirálynő-topmodellel végül Balogh Elenit választotta meg királynőnek.

 

A döntős lányok először laza szettben, majd bikiniben, utána koktélruhában, végül estélyiben vonultak fel a zsűri és a közönség előtt. Az eredményhirdetés előtt, rendhagyó módon a versenyzők felkészítésében részt vevő csapat, illetve ismert modellek, így Horváth Éva, Lipcsei Betta, Iszak Eszter, Epres Panni, Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Cinti, Bertók Fruzsi, Magony Szilvia, Foczkó Dalma és Kis Barbi a színpadra ment, és bemutatkozott a közönségnek.

 

A fiatal budapesti szépségkirálynő modellként dolgozik, már több világmárka reklámfilmjében szerepelt, de az is kiderült, hogy nem ő az első a családban, aki a divatszakmában találta meg a számításait. – Bár még sosem szerepeltünk egy kifutón anyával, nagy álmom válna valóra, ha ez megvalósulna – mesélte a verseny közben Eleni, aki az eredményhirdetés után könnyeivel küzdve beszélt arról, még el sem hiszi, ami vele történt, és hogy mind a három díjat megnyerte. Eleni elmondta továbbá, hogy idén érettségizett és a Budapesti Gazdasági Egyetemen folytatja tanulmányait, ahol kereskedelmet és marketinget tanul, angolul beszél. A versenyre népes tábor, így a családja, a párja és barátnői kísérték el, illetve eljöttek párja barátai is. A győtes elmondta azt is, hogy a modellkedést hobbijának is tekinti, a későbbiekben egy vállalkozásban a számára álommunkában szeretne dolgozni, de ezt még titokban tartja, és nem akart beszélni róla. A fiatal lány életét a jövőben is Magyarországon képzeli el.

 

Ha további részletekre is kíváncsiak vagytok, akkor az egész estét showműsort pedig itt megtekinthetitek:

 

Forrás: veol.hu   Fotó: missbalaton.hu

Hirdetés

Kapcsolódó

Ez lesz Ördög Nóráék következő nagy dobása Balatonakarattyán

Újdonságba vágja a fejszéjét Ördög Nóra és Nánási Pál Balatonakarattyán december 4-én. A bejelentéshez a há
Elolvasom

Hirdetés

A szocialista építészet gyöngyszemei a Balaton parton

Vagy szereted vagy irtózol tőle, de tény, hogy a szocializmus építészeti esztétikája nyomokban a mai Magyar
Elolvasom

Tarr Lajos munkáiból nyílt kiállítás Siófokon a művész születésének 100. évfordulóján

Kiállítás nyílt a siófoki Kálmán Imre Művelődési Központ galériájában Tarr Lajos festőművész születésének 1
Elolvasom