Egyedülálló mobil jégpálya-rendszer nyílik Balatonfüreden

Egyedülálló mobil jégpálya-rendszer nyílik Balatonfüreden

Megújul és jelentősen bővül a városi jégpálya Balatonfüreden: közel háromezer négyzetméteren várják a korcsolyázni vágyókat, a város három jégpályáját pedig egy különleges, egy kilométer hosszú jégfolyosó köti majd össze a Balaton partján.

A jégfolyosó a Zákonyi utcai (900 négyzetméter), a Vitorlás téri (375 négyzetméter), illetve a Tagore sétányon elhelyezkedő (330 négyzetméter) jégpályákat köti össze, így korcsolyázva lehet végig siklani a Balaton partján. A látványos és egyedülálló mobil jégpálya-rendszer külön pályán biztosítja az oda-vissza csúszkálást.

Balatonfüreden már évek óta sikerrel működik a Zákonyi utcai jégpálya, az új fejlesztéssel a város szeretné tovább erősíteni ezt a funkciót, és egyedülálló téli Balaton élményt nyújtani mind a helyiek, mind a városba látogatók számára – írja a balatonfured.hu.

A nyitás tervezett időpontja december elseje, a különleges jégpálya-rendszer pedig egészen 2024. január végéig várja az érdeklődőket többek között jéghoki és jégteke szettekkel, valamint büfé, melegedő, kölcsönző sátor és értékmegőrző lehetőségekkel.

Felnőtteknek 1600 forint, diákoknak 1100 forint, a 3 és 14 év közötti gyerekeknek pedig 800 forint lesz a belépőjegy ára. A helyi lakosoknak további kedvezmények is járnak, a felnőttek 900 forintért, a diákok 600 forintért korcsolyázhatnak, míg a 14 év alatti helyi lakosok ingyenesen élvezhetik a pályát.

Forrás: igenyesferfi.hu
Fotó: balatonfured.hu

Kapcsolódó

Ma indul a harmadik Holtszezon fesztivál Veszprémben

A nagyszabású rendezvény idén is nívós fellépőket és előadókat sorakoztat fel egy seregnyi helyszínen. - -
Elolvasom

Egy pálos kolostor feltárása kezdődött meg Balatonszemesen

A Balaton északi és déli partján egyaránt megtalálhatóak a pálos rend működésének nyomai. Ezúttal a balaton
Elolvasom

Ma estétől lezárják Balatonalmádi központját a Fidesz frakcióülése miatt

A kormánypárt tagjai ezúttal Balatonalmádiban gyűlnek össze a parlament tavaszi ülésszaka előtt. - - J
Elolvasom