Egyedülálló mobil jégpálya-rendszer nyílik Balatonfüreden

Egyedülálló mobil jégpálya-rendszer nyílik Balatonfüreden

Megújul és jelentősen bővül a városi jégpálya Balatonfüreden: közel háromezer négyzetméteren várják a korcsolyázni vágyókat, a város három jégpályáját pedig egy különleges, egy kilométer hosszú jégfolyosó köti majd össze a Balaton partján.

A jégfolyosó a Zákonyi utcai (900 négyzetméter), a Vitorlás téri (375 négyzetméter), illetve a Tagore sétányon elhelyezkedő (330 négyzetméter) jégpályákat köti össze, így korcsolyázva lehet végig siklani a Balaton partján. A látványos és egyedülálló mobil jégpálya-rendszer külön pályán biztosítja az oda-vissza csúszkálást.

Balatonfüreden már évek óta sikerrel működik a Zákonyi utcai jégpálya, az új fejlesztéssel a város szeretné tovább erősíteni ezt a funkciót, és egyedülálló téli Balaton élményt nyújtani mind a helyiek, mind a városba látogatók számára – írja a balatonfured.hu.

A nyitás tervezett időpontja december elseje, a különleges jégpálya-rendszer pedig egészen 2024. január végéig várja az érdeklődőket többek között jéghoki és jégteke szettekkel, valamint büfé, melegedő, kölcsönző sátor és értékmegőrző lehetőségekkel.

Felnőtteknek 1600 forint, diákoknak 1100 forint, a 3 és 14 év közötti gyerekeknek pedig 800 forint lesz a belépőjegy ára. A helyi lakosoknak további kedvezmények is járnak, a felnőttek 900 forintért, a diákok 600 forintért korcsolyázhatnak, míg a 14 év alatti helyi lakosok ingyenesen élvezhetik a pályát.

Forrás: igenyesferfi.hu
Fotó: balatonfured.hu

Kapcsolódó

Mintegy 200 denevér tölti a nyári hónapokat a veszprémi Érseki Palota padlásterében

Speciális intézkedésekkel óvják a nőstény egyedekből és kölykeikből álló kolóniát a veszprémi várnegyedben.
Elolvasom

Ezek lettek a Balaton legjobb strandjai, kiosztották a Kék Hullám Zászló minősítéseket

A gyenesdiási Diási Játék Strand nyerte el a Balaton Legjobb Strandja 2024 címet, és 28 balatoni strandon
Elolvasom

Óriási esélyekkel indul az olimpiára a vitorlázó válogatott

Útnak indította a magyar vitorlázó válogatottat a Magyar Vitorlás Szövetség a balatonfüredi Kékszalag Por
Elolvasom