Evezzünk együtt egy jó ügyért: tarts a Havita csapatával és tedd szebbé a rászorulók karácsonyát!

Gyere, gyere, gyere! Most itt a lehetőség, hogy a sport iránti rajongásoddal hozzájárulj a rászoruló gyerekek boldogságához! Amennyiben kedveled a hangulatos, vidám és az izzadságtól kicsit sem mentes sportrendezvényeket, akkor tarts velünk! A közösség erejével és a sport szeretetével igenis tehetünk valamit egy jobb, szerethetőbb világért!

Mi ez a rendezvény?

Annyit elöljáróban elárulunk, hogy a résztvevő sportolóknak erős tüdőre és acélos izomzatra mindenképp szükségük lesz. Az esemény pedig nem más, mint a “Jótékonysági evezés maraton” a CrossFit MayFly szervezésében, a Havita csapatának fő támogatásával. Sajnos nevezésre már nincs lehetőség, de te is szurkolhatsz kedvenc csapatodnak, akik saját vagy a teremben található evezőgépekkel, erejükön felül teljesítve, a lehető legtöbbet eveznek a jó cél érdekében.

Mi a cél és kinek gyűjtünk?

A sport szemüvegén keresztül tekintve a cél az, hogy minden csapat a rendezvény 4 órás időtartama alatt összesen 42.195 méteres távot evezzen, bármilyen felállásban. A hangulat baráti lesz, de a végén a versenyzők rangsorolásra kerülnek.

Amennyiben a jótékonysági célokat nézzük az pedig nem más, mint, hogy minél több pénz gyűjtsünk. A 24.000 Ft-os nevezési díjból 14.000 Ft automatikusan a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet alapítványához kerül, akik a rászoruló és hátrányos helyzetű gyerekek segítésére fordítják az összeget. A fennmaradó pénzt a verseny alatti ellátásra, ételekre, italokra költjük.

A legjobbakat díjazzuk a Havita támogatásával

Magyarország egyik feltörekvő, az egészséges életmód fókuszában működő webáruháza a Havita is tiszteletét teszi támogatóként a rendezvényen. Azért, hogy a nemes cselekedetek mellett a versenyszellem is felébredjen a sportolókban, az első 3 helyezettet egyedi ajándékcsomaggal jutalmazzák.

Továbbá a Havita csapatként is képviselteti magát az eseményen, akiket a könnyedén felismerhető „DÍSZVENDÉGEK” feliratú egyenpólóban láthatsz majd. Szívesen fogadják a szurkolást.

Akkor is jöhetek, ha nem evezek?

Természetesen! Ahogy fentebb írtuk nevezésre sajnos már nincs mód, de szurkolóként rész vehetsz az eseményen, sőt kérünk, hogy gyere, a lényeg, hogy minél többen legyünk! Hívd meg barátaid, családtagjaid, és amennyiben van rá lehetőségetek bármekkora összeggel vagy tárgyi adománnyal (leginkább játékokkal) támogathatjátok közös célunkat. Amennyiben megtisztelsz bennünket jelenléteddel és adományoddal, mi baráti társasággal, a szurkolás és a közösségi összetartozás örömével, valamint fergeteges bulihangulattal háláljuk meg, amelyről a fenomenális DJ Fagyi gondoskodik.

Hova menjek és mikor?

A rendezvényt 2023. december 3. napján tartjuk 10:00 órai kezdettel, a végső sípszó pedig 14:00 környékén várható. A cím: 1116 Budapest, Kondorfa utca 6., CrossFit MayFly. Érdeklődni az info@crossfitmayfly.com , vagy a 06-70-397-12-05-ös telefonszámon tudsz, vagy bármely közösségi felületeinken. Gyere és hívj annyi embert, amennyit csak tudsz és tegyük szebbé a karácsonyt a kis lurkóknak!

Kapcsolódó

A tavalyinak a duplája lehet idén a kajszitermés

Az idén a becslések szerint 16-18 ezer tonna kajszibarackot takaríthatnak be a termelők, ez több mint dupl
Elolvasom

Humán eredetű szennyezések a Balatonban – tudományos konferencián vizsgálták a kérdést

Az „Őszintén a Balatonról” szakmai találkozók keretében tudományos előadóülést tartottak Tihanyban a HUN-RE
Elolvasom

Újra Veszprém lesz az operett fővárosa

A Veszprémi Petőfi Színház hetedik alkalommal rendezi meg az operettfesztivált. - - Június 20-23. köz
Elolvasom