Ezek a praktikus kiegészítők segítenek belakni a fürdőszobát

Ezek a praktikus kiegészítők segítenek belakni a fürdőszobát

Ha most lett kész a lakás, vagy a fürdőszoba felújítása és szeretnéd néhány kiegészítővel még kényelmesebbé tenni, akkor olvass tovább, mert hozunk pár rendkívül praktikus és szép ötletet a Tesa fürdőszoba kínálatából.

A fürdőszoba talán a legproblematikusabban dekorálható helyiség. A csempe nehezen fúrható, ezért komoly kihívást jelent a kiegészítők falra erősítése. Érdemes hát megismerkedni az olyan fúrást nem igénylő kiegészítőkkel, amiket például a Tesa fürdőszoba kínálatában látunk, mert ezek az öntapadó rendszerben felrögzíthető kiegészítők rendkívül tartósak, praktikusak és még esztétikusak is.

Kép1: A falra erősített WC kefe sokkal higiénikusabb, mert könnyű alatta és körülötte takarítani.

A földre helyezett WC kefe vagy a mosdón árválkodó szappantartó és fogmosópohár alatt sok víz és szennyeződés tud összegyűlni a használatuk közben rájuk csepegett koszos vízből. Sokkal higiénikusabb, ha ezek a falra kerülnek. Ezáltal alattuk vagy körülöttük nem gyűlik a víz, a padló és a mosdó pereme pedig könnyebben és higiénikusabban takarítható.

Sok helyet spórolhatsz

Apró fürdőszobákban minden hely számít, de a mosdó még a nagyobb fürdőkben is kritikus hely. Ha a család több tagú, akkor nem fér el egymás mellett a sok fogmosópohár és a szappantartó is anélkül, hogy a csap nyitása közben ne állna fenn a veszélye, hogy leverünk valamit. Ezen is könnyedén tud segíteni a falra erősített fogmosópohár, ami akár négy poharat is be tud fogadni, higiénikus és mindig kéznél van.

Egy soktagú családban a sok fogmosópohár is gondot jelent, jobb helyük van inkább a falon!

Nem fog leesni

Ez mind jól hangzik, de nem bízol az öntapadós dolgokban főleg nem a fürdőszobában? Egy átlagos olcsó minőségű termékre inkább ne bízd rá a gyerek kedvence fogmosópoharát, de a Tesa fürdőszoba termékeivel nem kell attól félned, hogy a földre potyog majd.

Ez a cég ugyanis az öntapadó termékek és ragasztók gyártására szakosodott, fürdőszobai termékeiket pedig kifejezetten párás környezetben való használatra optimalizálták. Ezek a speciális rendszerben falra helyezhető termékek olyan ragasztót tartalmaznak, ami nem oldódik víz hatására, viszont, ha áthelyeznéd, nyom nélkül eltüntethető a csempéről.

Amit érdemes figyelembe venni

Az öntapadós termékek tartósságának egy komoly feltétele van, ez pedig a falfelület megfelelő előkészítése. Alaposan zsírtalanítsd és szártítsd meg csempét, mielőtt a falra helyezed bármelyik öntapadós terméket. Utána érdemes néhány percet várni, mert bár a kötés azonnali, a ragasztó tartósabb, ha egy rövid pihenőt adsz neki.

Kapcsolódó

Indul az őszi pergetőszezon a Balatonon

Ha szeptember vége, október eleje, akkor bizony indul, mégpedig ezerrel a pergetőszezon. Október közepére
Elolvasom

Visszatér a 20 fok és a jó idő

Pénteken sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk. A szél veszít erejéből, csak zivatarok környezetében t
Elolvasom

7 tipp balatoni szállásfoglaláshoz

Bár a szezonnak már vége, ez nem jelenti azt, hogy ne mehetnénk le egy hosszú hétvégére vagy akár egy egyhe
Elolvasom