Garázdálkodó testvéreket vittek el a siófoki rendőrök

A testvérpár egy siófoki bárban borzolta a kedélyeket a Petőfi sétányon.

A Siófoki Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a fiatal férfival és nővel szemben, akiket megbotránkoztató viselkedésük miatt kellett kitenni egy bárból – írja az ugyeszseg.hu.

A vád szerint a testvérek 2023 júniusában, Siófokon, a Petőfi sétány egyik bárjában italoztak és szórakoztak. Amikor az ittas nő a pulton kezdett táncolni, bátyja a mosdók felé indult, de ittassága miatt a női mellékhelyiségbe akart bemenni. Ezt észlelte a mosdó közelében álló biztonsági őr, aki rá is szólt a férfira. A vádlott azonban indulatos lett a rendreutasítástól, ezért arcon ütötte az őrt.

A szórakozó hely egyik vendége ugyancsak tanúja volt a konfliktusnak, és az őr védelmére kelve meglökte a terheltet. A biztonsági szolgálat ezt követően a vádlottat és a vendéget is kifelé kezdte terelni a bárból, amikor a vendégre támadt a testvéréhez csatlakozó nő.

A vádlottak a bár előtt sem hagytak fel erőszakos magatartásukkal, a férfi a vendéget, a nő az egyik őrt ütötte meg. A férfit végül az őrök együttesen lefogták és a földre vitték, majd átadták a kiérkező járőröknek.

Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában a testvérekkel szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.


Forrás: ugyeszseg.hu

Kapcsolódó

Jön az év legnagyobb Kéknyelű kóstolója Badacsonyban

A Badacsony Szőlőhegyért Egyesület, a MATE Szőlészeti és Borászati Intézet Badacsonyi Kutató Állomása és a
Elolvasom

Nyári programokkal várja a közönséget a Thália Színház Salföldön

Nyári eseménysorozatot szervez a Thália Színház Salföldön: 47 programmal, köztük kamaraelőadásokkal, konce
Elolvasom

Megújult az Esterházy-kastély Balatonfüreden

Az épület falai közt megnyílt tárlat egy régmúlt kor füredi nyaraiba enged bepillantást. - - Több, mi
Elolvasom