Legyen nyitva egész évben a Balaton! – Gasztro Piknik Köveskál // videó

A Balatoni KÖR Gasztro Piknik sorozata március 23-án ezúttal a Gasztrofaluba, Köveskálra látogatott. Tóth Balázzsal beszélgettünk a Gasztro Piknik kezdeményezésről és a Balatoni Kör céljairól, terveiről és hogy milyen út vezet az “egész éves” Balatonhoz.

Ragyogó időben, rengeteg kilátogató vendég kíséretében zajlott le a köveskáli Gasztropiknik. Mindig jó látni, ha egy kezdeményezést, egy jó ötletet sikerre visznek annak megálmodói, hát ha még meglátjuk a hosszú távú célt is mögötte: Legyen nyitva egész évben a Balaton!

 

 

4 helyszínen várták az érdeklődő vendégeket:
1. Pálffy – Köveskál
2. MI A KŐ
3. Káli Art Inn****
4. Káli Kövek Borászat

11 résztvevő étterem kínálatával:
frissTerasz
BL YachtClub & Apartments
Kistücsök Étterem
Neked Főztem Balatonfüred
Aura Hotel
Tölgyes Kúria – Riza
Gusto13 Bistro & Delicate
Kalóz Strandbisztró, Fövenyes
Bistro Sparhelt
Hotel Bonvino Wine & Spa
Paletta Boglár

és 13 résztvevő borászat kínálatával:
Laposa Birtok
Gyukli Pince Balatonfüred
Dobosi Pincészet és Vendégház
Istvándy Birtok és Borműhely
Söptei Zsolt
Trombitás Borház
Egly Szőlőbirtok és Borászat
Pálffy – Köveskál
Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet
Garamvári Szőlőbirtok
Pócz Pincészet
Gilvesy Pincészet
IKON Borászat

És még pálinka is volt:
Fenegyerek pálinka

A Balatoni KÖR csapatával és a GasztroPiknikkel legközelebb május 10-én találkozhatsz! GasztroKomp, avagy GasztroPiknik a kompon és Balatoni KÖR térkép bemutató.

“A Balatoni KÖR a régió gasztronómiájának minőségi megújulásáért leginkább elkötelezett vendéglátósok összefogásaként jött létre. Tagjaik között – akik mind az egész éves Balatonért dolgoznak – van helyi étterem, cukrászda, pálinka főző, borbár, és több borászat is. Az egyesület fő mozgatórugója az összefogásban, közös gondolkodásban rejlik, így jó szívvel ajánljuk egymást, sőt mindig szívesen látjuk a hasonló gondolkodású tagjelölteket is. Minőség – Hitelesség – Egész éves nyitvatartás – ez a Balatoni KÖR tagjainak három legfőbb üzenete.”

 

Kapcsolódó

Fontos eszközök a húsipari vállalkozások számára

A húsfeldolgozás során nagyon sokféle eszközre van szükség. Ahhoz, hogy egy nyers alapanyagból ízletes term
Elolvasom

Óriási magyar sikerrel zárult a fagyi világbajnokság

Előkelő helyről távozhatott a magyar cukrászokból álló csapat a rangos nemzetközi megmérettetésről. - -
Elolvasom

Új gasztro-fesztivállal robban be a balatoni szezon tavasszal

Az izgalmas, innovatív kezdeményezés mintegy 26 vendéglátóipari, illetve kulturális egység összefogásával v
Elolvasom