Gerilla-grill a Balatonon
Az elmúlt hónapok eseményei után mi lehetne üdítőbb program, mint egy balatoni random grillparty?
Július negyedikén a Zingesek ugyanis egy üresen álló telket töltenek meg élettel, jó hangulattal és persze az elmaradhatatlan Zing Burgerekkel, hogy ezzel köszönjék meg az elmúlt hét évet!
Az egész délután tartó grillezésre a két alapító, Csanda Eszter és Susánszky Ádám mindenkit szívesen látnak, aki ellesné tőlük a tökéletes hússütés összes fortélyát, de azokat is, akik csak egy finom hambira ugranának be.
Semmi más dolga nincs tehát a grillpartyra érkezőknek, mint minőségi hambikat enni, finom kézműves söröket inni a MONYÓ jóvoltából, és élvezni a balatoni hangulatot.
Susányszky Ádám és Csanda Eszter egyébként 7 évvel ezelőtt ketten sütötték a burgereket egyetlen truckban, most 10 étteremmel a hátuk mögött ismét ők fognak állni a sütőlap felett: “Hét évvel ezelőtt egy foodtruck-kal indultunk, ahol annak idején Eszterrel ketten álltunk és sütöttük a hamburgereket. Azóta már 10 éttermünk van, így sajnos a vendégekkel nem tudjuk már tartani azt a közvetlen kapcsolatot. Éppen ezért a 7. szülinapunkon úgy döntöttünk a régi szép idők emlékére újra mi fogjuk forgatni a húspogácsákat a grillen, és arra bíztatunk mindenkit, hogy jöjjön el és ismerkedjen meg a Zing alapítóival!” – foglalta össze Susánszky Ádám, tulajdonos.
Hét éves a Zing Burger!
10 étterem, 3 franchise, évente közel 1.000.000 eladott burger, megingathatatlan minőség!
Ennél viszont sokkal többet adtak a hazai fast casual gasztronómiának a Zingesek, hiszen nekik köszönhetően született meg a itthon a minőségi street food fogalma, amit néhány hónapja már kereskedelmi termékként is bevezettek, elsőként a piacon.
Plusz információ:
A rendezvényre lehet előre készülni is: mindamellett, hogy a jobbnál jobb a Steak&Co. szetteket ott helyben is meg lehet vásárolni, a store.zingburger.hu oldalon is előre megrendelhető balatoni pick-up pont felvétellel.
A FB eseményt ITT TALÁLJÁTOK!