Grillpartyval veszi be a Balatont a Zing Burger

Grillpartyval veszi be a Balatont a Zing Burger

Ez a nyár bizony a grillezésről, és a Balatonon töltött hétvégékről fog szólni, tudja ezt jól a Zing Burger is, aki óriási nyilvános grillpartyval ünnepli a hetedik szülinapját!
7 év után most újra a két alapító fogja nekünk sütni a hamburgert Aszófőn, és bárkit szívesen látnak a közös grillezésre, ahol amellett, hogy a sütögetés összes fortélyát eltanulhatjuk, biztosan nem távozunk éhesen sem!

Gerilla-grill a Balatonon

Az elmúlt hónapok eseményei után mi lehetne üdítőbb program, mint egy balatoni random grillparty?

Július negyedikén a Zingesek ugyanis egy üresen álló telket töltenek meg élettel, jó hangulattal és persze az elmaradhatatlan Zing Burgerekkel, hogy ezzel köszönjék meg az elmúlt hét évet!

Az egész délután tartó grillezésre a két alapító, Csanda Eszter és Susánszky Ádám mindenkit szívesen látnak, aki ellesné tőlük a tökéletes hússütés összes fortélyát, de azokat is, akik csak egy finom hambira ugranának be.

Semmi más dolga nincs tehát a grillpartyra érkezőknek, mint minőségi hambikat enni, finom kézműves söröket inni a MONYÓ jóvoltából, és élvezni a balatoni hangulatot.

Susányszky Ádám és Csanda Eszter egyébként 7 évvel ezelőtt ketten sütötték a burgereket egyetlen  truckban, most 10 étteremmel a hátuk mögött ismét ők fognak állni a sütőlap felett: “Hét évvel ezelőtt egy foodtruck-kal indultunk, ahol annak idején Eszterrel ketten álltunk és sütöttük a hamburgereket. Azóta már 10 éttermünk van, így sajnos a vendégekkel nem tudjuk már tartani azt a közvetlen kapcsolatot. Éppen ezért a 7. szülinapunkon úgy döntöttünk a régi szép idők emlékére újra mi fogjuk forgatni a húspogácsákat a grillen, és arra bíztatunk mindenkit, hogy jöjjön el és ismerkedjen meg a Zing alapítóival!”  – foglalta össze Susánszky Ádám, tulajdonos.

Hét éves a Zing Burger!

10 étterem, 3 franchise, évente közel 1.000.000 eladott burger, megingathatatlan minőség!

Ennél viszont sokkal többet adtak a hazai fast casual gasztronómiának a Zingesek, hiszen nekik köszönhetően született meg a itthon a minőségi street food fogalma, amit néhány hónapja már kereskedelmi termékként is bevezettek, elsőként a piacon.

Plusz információ:

A rendezvényre lehet előre készülni is: mindamellett, hogy a jobbnál jobb a Steak&Co. szetteket ott helyben is meg lehet vásárolni,  a store.zingburger.hu oldalon is előre megrendelhető balatoni pick-up pont felvétellel.

A FB eseményt ITT TALÁLJÁTOK!

Hirdetés

Kapcsolódó

Elhalasztották a szombati 39. Lidl Balaton-átúszást

A várható kedvezőtlen időjárási körülmények miatt elhalasztották a szombatra tervezett 39. Lidl Balato
Elolvasom

Hirdetés

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Szent László emlékhely, Somogyvár

A tágabban értelmezett déli part meglehetősen gazdag kulturális és történelmi örökségét gyarapítja a somogy
Elolvasom

Ezeken a napokon lesz a leglátványosabb az augusztusi csillaghullás

A Perseidák hullócsillagai augusztus 12. és 13. éjszakáján látszanak majd a leglátványosabban. Az "Egy hét
Elolvasom