Gyereknapon nyit a Mini City

A 2-12 éves korosztályt célozza meg a Balatoni Élménypark legújabb, varázslatos mini világa, melyet gyermeknapon vehet először birtokba a közönség.

Gyermekként sokan terveztük, hogy rendőrök, tűzoltók, vagy éppen orvosok leszünk, ha felnövünk. Ezt az álmot váltja valóra a Balatoni Élménypark legújabb fejlesztése, melynek részeként 8 tematikus kis ház várja a legifjabb látogatókat. Mini rendőrség, tűzoltóság, kórház, bolt, szépségszalon, étterem és – annak érdekében, hogy kiteljesedjenek az álmok – egy boszorkányház biztosítja, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző világot.

A teljesség érdekében az élethűen berendezett mini házak mellett egy városi úthálózat is a Mini City része KRESZ-táblákkal, zebrával, világító vasúti fénysorompóval és egy vasútállomással, ahova rendszeres időközönként egy miniatűr Nohab mozdony által húzott vasúti kocsi is érkezik.

A városi összkép nem lenne teljes közlekedés nélkül, ezért elektromos és pedálos kisautókkal róhatják a város utcáit a gyermekek a maximális élmény érdekében.

A Mini City a gyermeknapon, vasárnap nyitja meg kapuit a látogatók előtt Csopak és Veszprém között a 73-as út mellett a Nosztori tetején elhelyezkedő Balatoni Élményparkban.

Hirdetés

Kapcsolódó

Bővítik a balatonvilágosi Traubi gyárat

Megindult a balatonvilágosi Traubi gyár telephelyfejlesztési beruházása, melynek során egy új szerelőcsarno
Elolvasom

Hirdetés

Megkezdődött az énekesmadár-etetési szezon, de a Balaton vízimadarait ne etessük

Kezdetét vette a 132. országos énekesmadár-etetési szezon. Ennek kapcsán a Magyar Madártani és Természetvé
Elolvasom

Tarr Lajos munkáiból nyílt kiállítás Siófokon a művész születésének 100. évfordulóján

Kiállítás nyílt a siófoki Kálmán Imre Művelődési Központ galériájában Tarr Lajos festőművész születésének 1
Elolvasom