Hagyj időt magatoknak a karikagyűrű kiválasztására!


A karikagyűrű kiválasztása az esetek jelentős részében már mindkét fél részvételével történik. Tehát mondhatni ez az első igazán kompromisszumos megoldás, amiben közös döntést kell hozni, és nagyon fontos, hogy mindenkinek az elképzelése kapjon teret.

Éppen ezért a legjobb döntés, ha a karikagyűrű kiválasztására időpontot egyeztettek a kiválasztott ékszerüzlettel, mivel így garantáltan senki nem fogja megzavarni a válogatást.

Az idő fontos tényező

Talán jogosan merül fel a kérdés, hogy miért is mondjuk azt, hogy mindenképp egyeztess előre időpontot a karikagyűrű vásárlására. Több okból is fontos. 

  • Csak ketten tartózkodtok az üzletben kedveseddel, így nyíltan beszélhettek arról, hogy mi az, ami tetszik és nem tetszik. 
  • Nem liheg a nyakatokba senki, és nem is türelmetlenkedik, míg ti megkeresitek az igazit. 
  • Az eladó csak veletek tud foglalkozni, nem osztja meg a figyelmét másokkal. Ez pedig oda vezet, hogy a saját igényeiteket jobban el tudjátok mondani, ő pedig teljesíteni tudja azokat.

Képzeld el a szituációt, amikor meghitten tervezgetitek azt, hogy milyen lesz a választott karikagyűrű. Lelkesen meséltek az eladónak a terveitekről és nézegetitek a szebbnél szebb ékszereket. Majd egyik pillanatról a másikra belép egy másik pár, akik közbevágnak és ki akarják sajátítani maguknak a szakembert, aki veletek foglalkozik. Természetesen ennél kulturáltabb variáció az, ha kényelembe helyezik magukat és várakoznak arra, hogy ti befejezzétek a válogatást.

Mivel emberek vagyunk, így a türelem nem erényünk, tehát óhatatlanul is előbb-utóbb fészkelődni kezdenek, esetleg megjegyzéseket tesznek az idő hosszúságára.

Hogyan hat ez rátok?

Legfőképpen frusztrálóan fog hatni, hiszen ez egy nagyon fontos döntés, amit nem jó  elsietni. De mivel óhatatlanul is halljátok a háttérben a megjegyzéseket, vagy épp a ciccegést, siettetve érzitek magatokat, hogy minél előbb döntésre jussatok. De azt fontos szem előtt tartani, hogy egy gyors döntés soha nem jó. Ha kapkodtok és nem sikerül megtalálni az igazit, talán egy életen át bánni fogjátok azt, hogy olyan helyen voltatok, ahol rátok törtek és nem tudtatok rendesen körülnézni. Talán az még a jobbik eset, ha nem vásároltok semmit. 

Éppen ezért javasoljuk, hogy az Ékszerpalota webáruház gyűrűkínálatában nézelődjetek, és ha megtaláltátok azt, ami tetszik, akkor egyeztessetek személyes próbaidőpontot. Ez a legjobb megoldás arra, hogy elkerüljétek a kellemetlen és siettető a szituációkat. Mivel ilyenkor maximálisan csak veletek foglalkozik az adott szakember, így garantált, hogy jó tanácsot kaptok, és a ti ízléseteket fogja tükrözni a választott karikagyűrű. 

Hirdetés

Kapcsolódó

Varrótűt a kézbe, kezdődhet az évszakra szabás!

Ugyan egyre nehezebb előre felkészülni a meteorológiai változékonyság újabb és újabb felvonásaira, azért a
Elolvasom

Hirdetés

Óvjuk a nyaralónkat a téli hidegtől!

A téli időszak előtt rengeteg teendőnk van; biztosítanunk kell az értékeink, eszközeink és ingatlanjaink vé
Elolvasom

Közelgő hidegfront vet véget az indián nyárnak

Péntekre virradó éjszaka hidegfront érkezik esővel, záporokkal. Napközben erősen felhős, borongós időre szá
Elolvasom