Információátadás érintkezésmentesen

Információátadás érintkezésmentesen

A Covid nagy változásokat hozott mindannyiunk életébe, nem történt ez másként a névjegykártyák világában sem. A digitális névjegyek elterjedésével egy új korszakot nyitottunk, melyben kiszélesedtek a lehetőségeink. Ismerd meg te is a modern névjegykártyákat!

A digitális névjegykártya előnyei

Az üzleti találkozások alkalmával megszokottá vált, hogy a bemutatkozás után egy névjegykártyával kedveskedünk a másik félnek. De ma már ezt szerencsére nem csak a hagyományos, papíralapú megoldással tehetjük meg. Belépett ugyanis a piacra egy sokkal környezetbarátabb és innovatívabb megoldás a digitális névjegykártya formájában. Ezt a darabot elég mindössze egyszer megvásárolni, és utána számtalan alkalommal felhasználhatjuk. Így nem kell mindig újabb adagokat nyomtatni belőle.

Ezenfelül a szerkesztés szabadsága is a miénk. Bármilyen adatunk megváltozott, pár másodperc alatt már frissíthetjük is, így nem kell a nyomdába szaladni egy újabb adagért. Ez kényelmessé teheti az adataink kezelését, illetve rengeteg felesleges tevékenységtől szabadíthat meg minket. Sőt, a fákat is meg tudjuk menteni attól, hogy papírrá váljanak. Így egy környezetbarát mód is egyben a hasznos funkciói mellett. Ebben a kontextusban azt mondhatjuk, hogy két legyet is tudunk ütni egy csapásra a digitális névjegykártya használatával. Ha te is szeretnél ilyet, a CardInMove kínálatában megtalálod.

Megmarad a fizikai pillanat varázsa

További különlegessége a modern névjegykártyáknak, hogy használatukkal nem veszik ki a fizikai kontakt az üzleti életből. Amennyiben csak e-mailen vagy telefonon küldjük át egymásnak az adatainkat, abban az esetben személytelenné válik a kontaktfelvétel. De mihelyst a kettő ötvözetében találjuk magunkat, máris sokkal jobb érzéssel fog minket eltölteni a helyzet. Az üzleti életben elengedhetetlenek a személyes találkozók, hiszen csak ezeken keresztül tudjuk megismerni a másik felet. Nagyobb volumenű projekteknél pedig erre nagy szükség van.

Ha ötvözzük a modern technológiát a személyes kapcsolatfelvétel varázsával, akkor érhetjük el a maximális eredményt. Hiszen megmutathatjuk ekkor, hogy alkalmazzuk az innovációs eszközöket, de mégis időt szakítunk még a fizikai kontaktus megteremtésére is. Ha ezt tesszük, azzal igazán szimpatikussá válhatunk leendő partnerünk szemében. Márpedig ilyenkor az egyik legfontosabb dolog az, hogy jó benyomást keltsünk magunkról. Miért is szalasztanánk el ezt a lehetőséget, ha már a kezünkben van hozzá a recept?

Tartós termék

A hagyományos névjegykártya esetében rengeteg problémába ütközhetünk. Összegyűrődik a tárolás során, változnak a rajta szereplő adataink és még sorolhatnánk. A digitális változatnál viszont nem lépnek fel ilyen gondok, hiszen olyan kialakítása van, mint egy bankkártyának.

A korral való haladás minden területen elengedhetetlen. Ha te is aktívan részt veszel az üzleti életben, akkor próbáld ki a digitális névjegykártyát, és biztosan nagy sikereket fogsz aratni! Kösd meg a következő üzleted modern technológiával!

Kapcsolódó

Kánikula és hőségriadó a hétvége terítékén

Pénteken száraz, túlnyomóan napos, meleg időre van kilátás, 29-34 fokos maximumokkal. Többfelé feltáma
Elolvasom

A Balaton hangjai is megörökítésre méltóak

Mi az első, ami a Balatonnal kapcsolatban a legtöbbekben felmerül? A gyönyörű, hullámzó kékség, a nádas, a
Elolvasom

Mit vigyünk mindenképp magunkkal kempingezéskor?

Itt a nyár és már egyre többen készülnek a nyaralásra. Ilyenkor sokan nyaralót bérelnek, vagy épp kempinge
Elolvasom