Ismét dílereket fogtak a siófoki rendőrök

A siófoki nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást – tájékoztat a police.hu.

A rendőrök 2024. április 17-én előzetes bűnügyi információk alapján Siófokon, Ságváron és Balatonföldváron kutatást tartottak, amely során majdnem másfél millió forintot, 500 eurót, közel fél kilogramm kábítószergyanús anyagot, valamint egy gáz- és riasztófegyvert, mobiltelefonokat és kábítószer előállításához és fogyasztásához szükséges eszközöket foglaltak le. Az egyenruhások az akció során öt embert fogtak el, és állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra.

A nyomozók két férfit kábítószer birtoklás vétség, hármat pedig kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklás vétség gyanúja miatt hallgattak ki. Utóbbi gyanúsítottakat – P. Gábor 42 éves tabi, O. Sándor 40 éves és E. Zoltán 48 éves siófoki lakosokat – vallomástételüket követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat, amelyet a Kaposvári Járásbíróság 2024. április 19-én elrendelt. A többi gyanúsított szabadlábon védekezhet.


Forrás: police.hu

Kapcsolódó

Új sebességmérők teszik biztonságosabbá a zánkai Erzsébet-tábor megközelítését

Új sebességmérő traffiboxokat helyeztek el a 71-es út zánkai Erzsébet-táborhoz közeli szakaszán. A berende
Elolvasom

Elkezdődött a főszezon a balatoni hajózásban

A sikeres előszezont követően július első hétvégéjével elkezdődött a hajózási főszezon a Balatonon, emiatt
Elolvasom

A balatonfüredi labdarúgás száz évéről jelent meg könyv

A vaskos, informatív kötet a Balatonfüred Városért Közalapítvány jóvoltából jelenhetett meg. - - Bár
Elolvasom