Jótékonysági futammal, stand-up előadással és U2 dalokkal zár a BAHART Regatta!

Jótékonysági futammal, stand-up előadással és U2 dalokkal zár a BAHART Regatta!

Holnap utolsó futamához érkezik a BAHART Regatta idei versenysorozata. A Balaton legrégebbi túrabajnokságának mezőnye ezúttal Balatonboglárról rajtol. A szezonzáró versenyprogram részeként vízre szállnak a BAHART Regatta – Eurakvilo jótékonysági futam résztvevői is, a napot és a szezont pedig különleges program zárja, összesített díjkiosztóval, stand-up comedy előadással és Inka-H koncerttel. 

Sikeres balatonföldvári és balatonszemesi verseny után harmadik, szezonzáró futamára készül a BAHART és a Yacht Charter Guru közös szervezésében megvalósuló BAHART Regatta. Az idén teljesen megújult sorozat mezőnye augusztus 28-án, Balatonboglárról indul. 

A BAHART Regatta 2021-es versenyei új színt és lendületet hoztak a Balaton legrégebbi túrabajnokságának életébe. A parton fesztiválhangulat, gasztronómiai különlegességek, szakmai előadássorozat, a rajtnál pedig minden eddiginél színesebb mezőny. Régi és új ismerősök, a vitorlázás iránt elkötelezett tapasztalt vagy éppen kezdő hajósok mellett versenybe szálltak vérbeli profik is, de egy igazi legenda, Kopár István földkerülő is feltűnt az indulók között.

A BAHART Regatta augusztus 28-án egy utolsó versennyel egy évre elköszön, ám a szervezők a szombati, kitűnőnek ígérkező vitorlázó időben minden eddiginél izgalmasabb versenyt, ezt követően pedig még színesebb programkínálatot ígérnek, méltó szezonzárásaként a megújult sorozatnak.

A versenyprogram rajtja a megszokott időpontnál korábban, 10 órakor lesz, délután 16 órától pedig a sok éves hagyománynak megfelelően a BAHART Regatta – Eurakvilo jótékonysági futamáé a víz. 

A versenysorozat és az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány közötti kapcsolat hosszú évekre tekint vissza, mely idén a Yacht Charter Guru által rendezett versenysorozaton is folytatódik. A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a délelőtti verseny hajóiból áll majd a jótékonysági futam mezőnye, a hajók legénysége mellett daganatos betegségből gyógyuló gyerekek részvételével. 

A jótékonysági futamot a Bátor Tábor környezetvédelem témakörre épített állomásjátékai teszik teljessé, de lesz Eurakvilo tájékoztató pontot is, ahol a szervezők interaktív játékokkal és tájékoztató anyagokkal igyekeznek néhány információt megosztani az egészségmegőrzésről, a hasznos és haszontalan tápanyagokról, és persze a mozgás fontosságáról.

A valóban különleges versenyek után Sulyok Péter humorista stand-up comedy előadását láthatjuk, az esti ünnepélyes díjkiosztón a boglári futam nyertesei és különdíjasai mellett a versenysorozat összetett eredményei szerinti dobogósok díjai is átadásra kerülnek, végül pedig fantasztikus élő zenés lezárásként fellép Magyarország legjobb U2 tribute zenekara, az Inka-H!
 

A balatonboglári versenyre még lehet jelentkezni, a https://yachtcharterguru.com/regatta/entry oldalon.Hirdetés

Kapcsolódó

Jelentős szállodafejlesztéssel készül Veszprém az Európa Kulturális Fővárosa programjaira

Csaknem egyharmadával bővülő, jó minőségű, új szállodaszoba várja Veszprémben az Európa Kulturális Fővárosá
Elolvasom

Hirdetés

Ki hitte volna? Jöhet az új lakópark a balatongyöröki golfpálya helyén

A panorámás golfpályát osztrák tulajdonosai, mint beépíthető telket árulják a világhálón, míg a helyiek a k
Elolvasom

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Fácános vár, Fonyód

Fonyód mindenképpen a déli part egyik turisztikai gócpontjának tekinthető. A város mai, modern inkarnációja
Elolvasom