Jövőre is lesz nyár: így készülj a következő szezonra!

Jövőre is lesz nyár: így készülj a következő szezonra!

Épp csak beköszöntöttek a hideg hónapok, sokaknak viszont máris a következő nyár lebeg a szeme előtt. Bár a téli hónapoknak is megvannak a maga szépségei, nincs annál pihentetőbb, mint a napsütötte, meleg nyár a vízparton. A jó hír az, hogy már most sokat tehetsz azért, hogy felkészülten várd a következő szezont, és a legtöbbet hozd ki belőle. Máris mutatjuk, hogyan érdemes hozzáfogni!

Tervezd meg alaposan az utazást!

Ha tervezel külföldi nyaralást is, ideje előre gondoskodni a szállás és a repülőjegyek foglalásáról. Készíts egy ütemtervet a meglátogatni kívánt helyekről és programokról, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a nyaralásból A korai foglalás gyakran jobb árakat és több választási lehetőséget biztosít, ráadásul stresszmentesen intézheted az útlevelek és a vízumok beszerzését, illetve a szükséges oltások és az egyéb egészségügyi előkészületek elvégzését. 

Emellett már a tervezgetés is jobb kedvre hangol, amikor a téli ablakon kinézve csak szürkeséget és esőt látsz. Szánj időt arra is, hogy megtaláld a tökéletes fürdőruhát és néhány könnyű nyári ruhát, hogy garantáltan stílusosan lépj a nyárba.

Lendülj formába még a télen!

Az egészséges életmód egész évben fontos, de a nyári hónapok előtt különösen, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni, hogy jól mutass a fürdőruhádban. Érdemes tehát már most elkezdeni az egészséges étkezést és a rendszeres testmozgást, hogy nyáron a legjobb formádat hozd. Ez nemcsak az alakodra lesz hatással, hanem energikusabb és fittebb is leszel.

Ezek a beavatkozások segíthetnek

A nyár egyik legjobb része, hogy nincs többé szükség a bő pulóverekre, sálakra vagy kabátokra. Bár sokan örülnek a lehetőségnek, hogy végre lengén öltözhetnek, vannak, akik önbizalomhiánytól szenvednek a mellméretük miatt. Ha Te is szeretsz a téli rétegek mögé bújni, mert úgy gondolod, hogy túl kicsi a melled, nem kell aggódnod. A mellnagyobbítás implantátummal segít, hogy vonzó, új idomaidat örömmel mutathasd meg a strandon a következő nyaralás alkalmával. Mivel a hegeket közvetlen napsütés nem érheti legalább 6 hónapon át, ezért érdemes már most betervezni a műtétet.

Ha a szezon előtt a ráncaidtól is szeretnél megszabadulni, érdemes időpontot foglalni botox kezelésre is, amelynek hatása 3-6 hónapig tart, segítségével tehát egész nyáron élvezheted a simább arcbőrt. A kezelés mellett azonban egy jó napvédő krémre feltétlenül szükséged lesz a bőr öregedését okozó káros napsugarak elleni küzdelemhez.

Spirit Plasztika: szakértelem és bizalom

Melyik plasztikai sebészet lesz a legjobb választás számodra? A Spirit Plasztikai Sebészet Magyarország diagnosztikailag legjobban felszerelt plasztikai sebészete, amelynek vezetője, Dr. Vancsó Péter, csapatával garanciát vállal beavatkozásaira. Dr. Vancsó a plasztikai és esztétikai sebészet szakértője, traumatológus és kézsebész szakorvos, aki több mint 30 éves sebészeti tapasztalattal a hasplasztika műtétek specialistája, emellett pedig a rekonstrukciós, mell-, testkontúr- és kozmetikai sebészet szakértője.

Fotó: Freepik

Kapcsolódó

A calcaneus sarkantyú megelőzhető!

Nagyon sok ember szenved a calcaneus sarkantyútól, vagyis a sarokcsonton található csontkinövéstől. Ez a fá
Elolvasom

Prosztatarák: kiket érint a leggyakrabban?

Évente közel 4-5000 férfit regisztrálnak rosszindulatú prosztatamegbetegedéssel, többségüket az idősebb kor
Elolvasom

Viseljünk minőségi teljes álarcot a maximális légzésvédelemért!

A munkáltató számára előírt munkavédelmi szabályozás jól körülhatárolja, hogy az egyes munkakörökben milyen
Elolvasom