Kedvezményesen látogatható a szántódi Family Park

A nyári vakáció beköszöntével a szántódi Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton családi élményközpontja, a Family Park hosszabb nyitvatartással, valamint kedvezményes árú délutáni jeggyel várja a Balatonra látogatókat. A hosszabb nyitvatartásnak és az új konstrukciónak köszönhetően egy nap alatt több program is beleférhet a magyar tengerhez látogatóknak.

A Központi Statisztikai Hivatal 2023-as Turizmus, vendéglátás helyzetképe szerint is látszik, hogy a Balaton a legnépszerűbb vidéki helyszín a turisztikai szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma alapján. A jó idő és nyár beköszöntével sokan veszik célba a magyar tengert, akár a hétvégére, vagy csak egy napra.

A szünidő miatt a Balatonra érkező turisták számának jelentős növekedésére való tekintettel a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton területén található, a nagyközönség számára is nyitott élményközpont, a Family Park június 21-től hosszabb nyitvatartással, egészen este 8 óráig várja a vendégeit. A kalandpark emellett egy kedvezményes árú délutáni jegyet is bevezetett, amely délután 3 és este 8 óra között érvényes. Az új, délutáni jegy lehetőséget biztosít a látogatók számára, hogy élvezhessék a park izgalmas attrakcióit, és a strandolás mellett akár további élményekkel is gazdagodhatnak egy nap alatt.

“A délutáni jegy bevezetésével szeretnénk lehetőséget biztosítani a Balatonhoz látogatóknak, hogy különféle élményeket és programokat is lehetőségük legyen kipróbálni, akkor is, ha csupán egy-két napot töltenek a magyar tengernél” – nyilatkozta Peter Knoll, a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton szállodai vezérigazgatója. “Célunk, hogy minden korosztály felejthetetlen élményeket szerezzen, és bízunk benne, hogy az új nyitvatartási rend és a délutáni jegy hozzájárul ehhez.”


Kapcsolódó

Megnyitották a felújított balatonszemesi Postamúzeumot

A Magyar Postra Zrt. szeretné a birtokában lévő múzeumi kincset és gyűjteményt hozzáférhetővé tenni minde
Elolvasom

Új sebességmérők teszik biztonságosabbá a zánkai Erzsébet-tábor megközelítését

Új sebességmérő traffiboxokat helyeztek el a 71-es út zánkai Erzsébet-táborhoz közeli szakaszán. A berende
Elolvasom

Elkezdődött a főszezon a balatoni hajózásban

A sikeres előszezont követően július első hétvégéjével elkezdődött a hajózási főszezon a Balatonon, emiatt
Elolvasom