Kutyaiskola-kezdés hátizsákos kutyapórázzal!

Akárcsak az emberek esetében, a kutyáknál is eljön a fontos pillanat, amikor elég idősek lesznek a kutyaiskola kapuin való belépéshez. Kutya és gazdi számára is meghatározó időszak ez, ezért érdemes felkészülni különböző kutyás kiegészítőkkel!

Kutyaovi, kutyasuli

A kölyökkutyák jellemzően 3 hónapos koruk után, amikor minden kötelező védőoltásukat megkapták, mehetnek kutyaközösségbe. A lakásban tartott kutyák esetében különösen fontos a megfelelő szocializáció. 

Ahhoz, hogy az utcán, kutyafuttatón történő séták és játékok biztonságosan mehessenek végbe, jó, ha a kutyák is megtanulják, hogyan kell viselkedni.

Természetesen minden kutyának megvan a saját személyisége, és bizonyos kutyák dominánsabbak vagy szubmisszívebbek másoknál. Azonban néhány aranyszabályt meg kell tanulniuk, hogy biztonságosan tudjanak közlekedni, és gazdájukkal létezni.

A kutyaóvodában a szocializációt és a behívást, a kutyaiskolában pedig az engedelmességet tanulhatják meg. Ez a két tréning jellemzően bizonyos kutya kiegészítőket is igényel.

A leggyakoribb tréningeszközök

Az egyik leggyakoribb kellék a vizestál és a friss víz, hiszen a nagy játékban és tanulásban a kutyáknak is szükségük van hidratálásra. A másik fontos eszköz a klikker, amely a tanulást és a pozitív megerősítést segíti.

A lehető legfontosabb segédeszköz a kutya egész élete során pedig nem más, mint a póráz. Ennek segítségével határokat szabunk, tanítunk, vezetünk és felelősséget is vállalunk. Fontos, hogy a póráz strapabíró anyagból készüljön, és megfelelő hosszúságú legyen.

A pórázhoz való szoktatást érdemes minél hamarabb elkezdeni, hogy amikor már közösségbe mehetünk kutyánkkal, ne okozzon gondot neki. Sok kutya szereti rágcsálni azt, vakarózik, hogy megszabaduljon tőle – ezekről érdemes hamar leszoktatni.

Az elképesztően aranyos hátizsákos kutyapórázok kimondottan praktikusak kutyaoviba és kutyasuliba menet. Előnyük, hogy moshatóak, így a heves futkározás során összeszedett koszt és sarat is könnyen eltávolíthatjuk róluk.Kirándulások

A hátizsákkal felszerelt pórázok bármilyen kirándulás vagy túra során jól jöhetnek. Kedvencünk ebben tarthatja kedvenc játékait és a jutalomfalatokat is. Természetesen érdemes ügyelni arra, hogy ezeket ne pakoljuk túl súlyosra, hogy a négylábú elbírja azt.

Játékhoz pedig vegyük le róla, hogy szabadon futkározhasson és mozoghasson.


Garantált cukiságfaktor

A hátizsákos kutyapórázok a praktikusság mellett rendkívül aranyosak is! A különböző állatos vagy nonfiguratív mintákban kapható típusok odavonzzák az összes tekintetet kutyusunkra.

Válasszunk egyéniségéhez illő hátizsákos pórázt, és mutassuk meg a világnak, hogy bizony a mi kutyánk a legszebb és legaranyosabb!

A PetGear kutyás kiegészítői, kutyaruhái és jelmezei minden gazdit és kutyát garantáltan boldoggá tesznek! Böngéssz a széles választékból, és találd meg a leginkább kutyádhoz illő darabokat!

Kapcsolódó

Változatos időjárással érkezik a hétvége

Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően többfelé kisüthet hosszabb időszakokra a nap. Sz
Elolvasom

Ajándékozz boudoir vagy glamour fotózást!

A legtöbb ember szereti megajándékozni a szeretteit, de nem könnyű mindig új ajándékötleteket kitalálnunk.
Elolvasom

Milyen szőnyeget válasszunk a nyaralóba, hogy télen se fázzon a talpunk?

Egy valamiben megegyezhetünk: ha van egy saját nyaralónk, az szuper. Bármikor lemehetünk egy hosszú hétvégé
Elolvasom